реклама

реклама

З-під варти звільнили ще одного активіста, раніше арештованого за хуліганські дії біля КМДА у Києві 1 грудня.

Роман Тесленко, якого звинуватили у силовому захопленні київської мерії (фото http://kvp.in.ua/)

Роман Тесленко, якого звинуватили у силовому захопленні київської мерії (фото http://kvp.in.ua/)



 За повідомленням столичної прокуратури, Шевченківський райсуд Києва звільнив 22-річного Романа Тесленка на підставі угоди про визнання вини. Роман родом з Черкас, є студентом Київського інституту будівництва та архітектури.

Під час досудового слідства підозрюваний визнав свою вину в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ст. 293 Кримінального кодексу —  "групове порушення громадського порядку" і погодився на укладення угоди.

Хлопця звільнили у залі суду після того, як суд затвердив угоду про визнання вини й призначив покарання у вигляді штрафу.

Нагадаємо, що 11 грудня студента-архітектора Романа Тесленка, мама якого живе в Черкасах, залишили під вартою на два місяці, звинувативши його в захоплення Київської міської державної адміністрації, інформував «Тиждень».

У матеріалах справи – 180 сторінок: свідчення міліціонерів, які відчули «удар ззаду», але не бачили, хто їх бив; свідчення охоронців КМДА, які бачили «натовп невідомих», що потрапив до будівлі. І аж один свідок, який згадує про головного, за версією суду, організатора заворушень, Романа Тесленка.

Свідок Березюк нібито бачив його того дня біля КМДА. Роман (але зі світлим волоссям замість темного та, за описом свідка, на 10 см нижчий за «оригінал») стояв поруч із розбитою пляшкою, що лежала на асфальті… Жодних доказів того, що розбита пляшка була коктейлем Молотова, відбитків пальців Романа Тесленка чи то навіть живих свідків, які б підтвердили, що дійсно розповідали все це, обвинувачення надати не може.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Черкащанин 18.12.2013 14:38
У нас про всех хулиганов теперь газеты писать будут? В любой другой цивилизованной стране (той же США)его бы уже посадили годков на пять.
А вы о нем статьи пишете.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 333 18.12.2013 10:28
Что ж они там вам делают, что вы как зомби признаете свою вину и ничего не помните
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Оксана Колісник 18.12.2013 10:16
"Була б людина, стаття знайдеться" - так, здається, казали колись? Сутужно в країні з правоохоронцями . Все тільки владоохоронці...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100