реклама

реклама

Комунальники в Черкасах працюють цілодобово, прибираючи наслідки снігових наметів. На вулицях працює близько 40 одиниць техніки.

Про це у своєму відеозверненні повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

– Весь громадський транспорт уже курсує на лінії. Зранку лише певні ділянки були ускладнені для руху, – говорить міський голова Черкас.

Працювало близько 40 одиниць техніки, 25 з них – це КП «Челуаш», «Черкаська служба чистоти» та «Екологія».

– Водії були за кермом по 14 годин, після перепочинку продовжаться прибиральні роботи. Більшість працівників комунального підприємства – це люди віком за 60, – зазначає Анатолій Васильович.

Наразі триває розчищення біля лікарень та підприємств стратегічного призначення. Також комунальники розпочинають посипати автошляхи сіллю.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Указую! 28.11.2023 11:10
всем городским чиновникам завести страницы в "фейсбуке" и "инстаграм", постоянно выкладывая там свои речи ртом в сторис и селфи в ленте, дабы дурь каждого видна была!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 юра 28.11.2023 09:29
Цікаво цей блогер мільйонник своїми руцями хоч одну лопату снігу відкинув. Чи нехай холопи цим займаються. Совісті ноль. Він нехай піде ці казочки людям в травмпункті розповість, або на зупинках транспорту. Ще жодна зима під керівництвом цього "проффесора" нормально не пройшла. Відосіки його все... :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 kot95k1 27.11.2023 17:29
хотілось повірити Бондаренку, що на вулицях працювало 40 одиниць техніки. Але на вулицях М.Грушевського, Надпільна,Благо вісна на 14.00 27.11 не видно, що ця техніка чистила тротуари.Та й в дворах також ні сліду техніки, ні сліду двірників."ГАРНО" комунальники попрацювали в цю негоду.Цікаво, яке тепер буде виправдання мерії і комунальників ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100