Святкування Нового року в сім’ї міського голови Черкас Сергія Одарича пройде «просто та спокійно». Про це «Прочерку» розповіла дружина мера Анжела Одарич.

Фото – зі сторінки Сергія Одарича в соціальній мережі «Фейсбук»

Фото – зі сторінки Сергія Одарича в соціальній мережі «Фейсбук»


– У зв’язку з акцією «Святий Миколай живе в кожному з нас» до останнього дня ми будемо розвозити подарунки. Тому я дуже втомилася. Ми вип’ємо по келиху шампанського та ляжемо відпочивати, – розповідає про святкування Нового року Анжела Августинівна.

За словами Анжели Одарич, цього року під час акції вдалося привітати аж 1 126 категорійних діток. Найдорожчим із замовлених подарунків став інвалідний візок, якого поки чекають з Харкова. Його ціна – дві тисячі гривень.

Черкащани залюбки ставали святими Миколаями, купуючи діткам подарунки, однак Анжела Августинівна все одно хвилювалася за результат.

Фото з цьогорічного аукціону «Смічна новорічна країна»

Фото з цьогорічного аукціону «Смічна новорічна країна»


– Черкащани були активними, однак з 20 грудня був невеликий спад, тому я почала трошки нервувати. Але днями знову був підйом купівлі подарунків, – говорить Анжела Одарич.

Вона зізнається: за шість років, протягом яких вже діє акція, не було жодного, коли вона б не хвилювалась.

НОВОРІЧНІ КАНІКУЛИ – святкова рубрика «Прочерку», у якій ми звертаємося до відомих, цікавих чи колоритних черкащан з проханням розповісти про те, як вони зустрічатимуть Новий рік, які традиції святкування в їхніх родинах та чого вони чекають від 2013-ого року.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100