реклама

реклама

Вже близько десяти років учасники гурту «Эффект бабочки» замість того, щоб відпочивати на Новий рік, працюють. Цього року вони виступатимуть у боулінг-клубі. Про це «Прочерку» розповів вокаліст гурту, актор Черкаського музично-драматичного театру Сергій Бобров.

– Ми, майже як у фільмі «Іронія долі», кожного Нового року працюємо, – жартує Сергій Бобров.


До такого «святкування» учасники гурту вже звикли, тож навіть, коли одного разу залишилися святкувати вдома, засумували.

– Одного року так вийшло, що ми не виступали, то навіть не знали, чим себе зайняти. Поїли та й спати полягали… – розповідає Сергій Бобров.

Опісля виступів близько 3-ої ночі учасники гурти їдуть по своїх домівках, де з рідними продовжують зустрічати Новий рік.

Найяскравішою подією цього року Сергій Бобров вважає випуск їхнього нового альбому «Вторгнення», над яким гурт працював майже два роки.

НОВОРІЧНІ КАНІКУЛИ – святкова рубрика «Прочерку», у якій ми звертаємося до відомих, цікавих чи колоритних черкащан з проханням розповісти про те, як вони зустрічатимуть Новий рік, які традиції святкування в їхніх родинах та чого вони чекають від 2013-ого року.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100