У ЦВК вже зареєстрували кандидатів у народні депутати України в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №194 (м. Черкаси, Придніпровський район) – Валентину Жуковську та Любов Майбороду.

Як сказано в додатку до постанови ЦВК, Валентина Жуковська народилася 28 серпня 1959 року в місті Козятин Вінницької області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, почесний президент, ПАТ «Азот», безпартійнa, проживає в місті Черкасах, судимість відсутня, самовисування.

Любов Майборода народилася 27 лютого 1958 року в селі Василиця Черкаського району Черкаської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, головний спеціаліст, департамент охорони здоров’я Черкаської міської ради, безпартійнa, проживає в місті Черкасах, судимість відсутня, самовисування.

– Я маю великий досвід роботи в різних галузях, комплексне розуміння економіки країни, успішний досвід антикризового управління крупними підприємствами, – зазначила у коментарі «Прочерку» Валентина Жуковська. – Вважаю, що діяльності Верховної Ради сьогодні не вистачає саме професійного підходу до економічних тем, особливо зважаючи на те, що країна стоїть перед новим етапом визначення напрямків економічного розвитку. Важливо розуміти, що потенціал, створений за часи радянської влади, вже вичерпаний. І якщо за найближчі роки не надати новий імпульс розвитку не лише міста, а й всієї держави, то ключовим питанням буде економічна незалежність України.

реклама

Коментарі  

 
+3 #13 Не відволікаймося 14.08.2012 10:55
Шановні! По цьому 194-му є ще й інші кандидати. Серед них - Білоусов Віктор Федорович, комуніст. Той, що і мера заставляв вибачитися перед "афганцями" і ще багато яких незручностей владі через нас приносив. Агов! Воїни-інтернаціоналіс ти і ми, вічно-дуримі панами черкащани! Чи ще не забули своїх?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Боже! Україну вбережи! 14.08.2012 10:47
Господи! Помилуй нас. А шо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #11 Небайдужий 11.08.2012 01:02
невероятно, Жуковская и кандидат в депутаты, никто же даже этого не подозревал, наверно она и сама не знает, что ее хотят сделать депутатом. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #10 антиЖуковська 07.08.2012 19:17
Цитую паспортист:
То як бачимо з інформації, жуковську таки вже поселили в Черкасах? Чого не зробиш ради перемоги на окрузі!))))

а то! мабуть, ощасливила когось із банківських боржників - викупила житло і прописалася ;)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Alex 07.08.2012 16:10
Не треба поспішати: цих усіх ми знаємо, це тільки прші зареєстровані - у нас ще буде вибір
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Гайдамака 07.08.2012 15:15
ЧЕРКАСИ - ВІЛЬНЕ КОЗАЦЬКЕ МІСТО І НІЯКА ЗАЛЕТНА ШУШАРА ТУТ НЕ ПРОЙДЕ :P :P .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Нарколог 07.08.2012 14:21
Цитую Екологія:
Булатецький візьме на себе неврівноважених та обтяжених похмільним синдромом: залишається Мамалига ...

Ти нічого не переплутала, "Екологія"? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Екологія 07.08.2012 14:07
Ніхто черкаський електорат не розірве: за Жуковську навіть представники "Азоту" не будуть голосувати - почесний голова ПАТ премії співробітникам не платить. Одарич прописаний у Києві :P - тому не зможе проголосувати за свою улюбленицю :-? . Булатецький візьме на себе неврівноважених та обтяжених похмільним синдромом: залишається Мамалига та Майборода. Треба подумати за кого...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #5 Тимофій Володимирович 07.08.2012 14:01
Любові Володимирівні буде несолодко: з одного боку - Жуковська з Фірташем, Тулубом та Одаричом; з іншого - КОДЛО зі своїми надірваними кандидатами. А обирати будемо ми. Людину , яка не зламалась за роки депутатства,не крала і не продалась, підтримає більшість черкащан, бо вона - наша.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 член комісії 07.08.2012 13:56
А чому Булатецький не балотуєтьтся по Південно-західному району, де має 4-х кімнатну квартиру? :lol: :D Чи йому ближще до душі 3-х поверхова хата з басейном, яку він збудував на Кавказькій при "злочинній" владі? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100