реклама

реклама

Лави небесного війська поповнилися вірними синами України: Антоном Моісєєнком та Віталієм Коцюбою.

Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Антон Моісєєнко народився у Донецьку. Там закінчив ЗОШ №33. Після школи у вступив у Донецький електрометалургійний технікум та отримав спеціальність “обладнання заводів чорної металургії, кваліфікація технік-механік”. Потім проходив строкову військову службу.

Пізніше працював техніком-механіком на Донецькому металургійному заводі, машиністом підйомних установок на Відокремленому підрозділі “Шахта 1-3 Новоградівська” Державного підприємства “Селидоввугілля”.

На захист Батьківщини став від початку повномасштабного вторгнення, проходив військову службу на посаді водія-електрика.

Вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, загинув на Донеччині. Захиснику було 53 роки…

Фото: фейсбук Анатолій Бондаренко - міський голова Черкас


Віталій Коцюба народився у Черкасах. Навчався в Канівській школі-інтернаті. Після вступив до Черкаського технічного училища №15, де отримав спеціальність “зварювальник”.

Проходив військову службу на посаді оператора взводу протитанкових ракетних комплексів. Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув на Донеччині. Віталію Коцюбі було 34 роки…

Доземний уклін воїнам-захисникам. Вічна пам’ять і вічна Слава Героям! Щирі співчуття родинам загиблих.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100