реклама

реклама

Спроба вкидання додаткових бюлетенів, фотографування бюлетенів та підвезення виборців, – такими є основні порушення виборчого законодавства на Черкащині. Про це на прес-конференції повідомив спостерігач від ГМ «ОПОРА» по Черкаській області Захар Колісніченко.

Крім того, спостерігачі фіксували і організаційні порушення в проведенні виборів, а це недостатня кількість скриньок для голосування та кабінок.

Також, за словами «опорівців», були випадки і псування виборцями бюлетенів, що свідчить про їх втому від політики.

– Одне з серйозних порушень – це підвезення виборців, що ми зафіксували на дільниці № 711030 (м. Черкаси). Нині щодо цього факту працюють правоохоронці. але пригадую, що і на минулих виборах я фіксував подібне на цій дільниці, проте покарання винних ми не побачили, – зазначив Захар Колісніченко.

Нагадаємо, що на згаданій ДВК був присутній кандидат на посаду депутата міськради Микола Мирза, який сказав, що виборців підвозили «його люди».

«Опорівці» інформують, що міліція через зайнятість поки лише фіксувала всі можливі порушення, а вже розслідування обіцяє проводити після виборів.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Член ТВК 26.10.2015 19:10
"Опора"перед виборами через своїх тренерів провела дуже важливу для членів районних,міськи х і сільських територіальних виборчих комісій роботу. Буквально "розжовували" нові положення в Законі про вибори. У нас проводили тренінги Микола Макуха і Таїсія Плахута. Ці навчання дуже допомогли нам. "Опорою"на кожну дільницю був наданий великий обсяг наочного матеріалу, різні посібники, які нам дуже допомогли при проведенні виборів. Так що не треба ганити людей, які прикладають зусилля для наближення нашої країни до європейських стандартів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Эней 26.10.2015 15:27
Цитую 007:
А що робила "опора" крім безглуздого бахвальства, чим допомогла в проведенні виборів крім постійних нарад хр... зна з ким.

Они ТЕБЕ что-то ДОЛЖНЫ?! Люди предлегают варианты дейсмтвий и решений чиновникам и депутатм, пропагандируют прогрессивные новации, контролируют их внедрение, следят за законностью в действиях органов власти и политиков. Работать ВМЕСТО чиновников и политиков - они НЕ НАНИМАЛИСЬ. Они на деньги из твоего кармана и на кресла во власти НЕ ПРЕТЕНДУЮТ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 007 26.10.2015 15:07
А що робила "опора" крім безглуздого бахвальства, чим допомогла в проведенні виборів крім постійних нарад хр... зна з ким.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100