реклама

реклама

Черкащанка Світлана Заліщук йде в раду по 199 мажоритарному округу з центром у Жашкові.

Про це вона написала в Інстаграм.

1YC7bsY6_400x400

«Здаю документи в ЦВК. Ви мене запитували, який округ. Відповідаю: ‪округ 199 на Черкащині з центром в м. Жашкові. Чому там? Це місто, де я народилася і виросла, не хочу бути парашутистом. «У тебе нуль шансів, там усе схвачено». Цю фразу я почула десь разів сто за останній тиждень. І вона, напевно, недалека від істини. Але якщо ми будемо братися лише за прості битви з гарантованим результатом, то зміни ніколи по-справжньому не прийдуть. Як вигравати? Сотні й тисячі зустрічей з людьми. Іншого варіанту не бачу. Гречку роздавати не буду. Потребуватиму вашої допомоги – моральної, фізичної, фінансової. На удачу вдягнула футболочку з Шевченковим «борітеся – поборете»! Правду казав наш Кобзар», - зазначила нардепка.

Нагадаємо, округ відомий тим, що там не раз перемагав нардеп Валентин Ничипоренко.

Раніше в інтерв’ю «Прочерку» він говорив:

– Я думав – іти чи не йти. Але з’явилися деякі люди, які кажуть, що прийдуть і все бігом зроблять по-новому. Я знаю цих людей, і це мене зачепило, вважаю, що вони не мають права йти на вибори. Тож округ не залишу! А кого хотів би бачити в конкурентах? Достойних. Якщо це достойні, то навіть можу побажати їм перемоги. Якщо людина зайде по мажоритарці, то вона має голосувати не так, як хтось каже, а як вважає за потрібне і дбати про округ, - розповідає нардеп.

Водночас був налаштований лише на перемогу.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 Местечковый интерес 10.06.2019 09:50
Цитую Фрол:
Мистець - мисткиня, член - членкиня. По логике, феминитив от "нардеп" должен звучать как "нардепкиня", нет?


По логике создавать самим себе неудобства с языком вообще не надо. А с учетом отказа от логики нардепка это очень хорошо - проверочное слово кепка. Вы же не скажете кекпиня.

В рамках нового закона можно открыть специальный государственный институт со штатом человек 800, которые будут выдумывать языковые неудобства и непотребности, чтоб жить было нескучно и непросто. По типу института нацпамяти,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 007 10.06.2019 09:00
Головне надіти футболку, прочитати вголос Кобзаря і ти п'ять років знову заробляєш свій мільйон. Жодний кандидат, який вже був депутатом не повинен пройти до ВРУ. Ви вже показали свою бездарність, зажерливість. Може досить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Фрол 10.06.2019 01:20
Мистець - мисткиня, член - членкиня. По логике, феминитив от "нардеп" должен звучать как "нардепкиня", нет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Іра 09.06.2019 23:45
Світлані щиро бажаю перемоги! Що із себе представляє Ничипоренко всі знають
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Не їй Ничипора ганять 09.06.2019 23:02
Ничипора посунути тяжко буде - він же недаремно округ прикормлював.
Але швидше за все, прийде якась темна конячка від "Слуги комоду" - і взує ... Ничипора просто тому, що людям він вже трохи обрид.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100