реклама

реклама

Політична партія «Перемога Пальчевського» презентувала свою команду, яка братиме участь у виборах до Черкаської міської ради.

KOR_7438


Нагадаємо, лідером партії є відомий громадський діяч та підприємець Андрій Пальчевський. Як було наголошено під час презентації, остаточно розчарувавшись в українській політиці, Андрій Іванович на початку липня 2020 року створив власну політичну силу, яка покликана «зробити політику – більш справедливою, якість життя в Україні – високою, а людей – багатими». Програма партії будується на інформації, отриманій зі звернень громадян.

При підборі кандидатур у черкаську команду «Перемоги Пальчевського» зробили акцент на відомих спортсменах, а також підприємцях, громадських діячах, волонтерах, меценатах, юристах, успішних управлінцях.

Серед представників черкаської команди «Перемоги Пальчевського» – майстер спорту міжнародного класу України і PF з пауерліфтингу, чемпіон Європи та Світу з пауерліфтингу, чемпіон світу з самбо серед майстрів Олексій Назаренко, громадський діяч та Голова Департаменту Міжнародної Антикорупційної Асамблеї Віталій Андрущенко, доцент черкаського університету Анна Окрепка, підприємець із десятирічним досвідом, гуру сучасних технологій Максим Яременко, адвокат Оксана Давидкова, ветеран АТО Євген Ляпкало, активістка соціальної сфери в напрямку допомоги людям, які опинилися в скрутному становищі Марина Стадник, амбасадор благодійної організації Іван Бондар, засновник та керівник некомерційної громадської організації “Чашка кави. Че”, яка працює більше 7 років та провела 225 творчих зустрічей Руслан Банадисєв, майстер спорту з дзюдо та самбо, тренер-викладач високої майстерності, неодноразова чемпіонка Україна та призерка Чемпіонатів Світу, капітан поліції Черкас Алла Назаренко, активістка соціальної сфери у благодійній організації, допомагає жінкам, які постраждали від домашнього насилля Олександра Кравченко, майстер-спорту України з боксу, бронзова призерка чемпіонату світу з боксу, чемпіонка Європи з боксу, срібна призерка чемпіонату Європи з боксу. Інтернаціональна чемпіонка Німеччини за версією BDB та володарка чемпіонського поясу Марина Мальована.

35

– Наша команда – це люди, які замість гучних обіцянок і красивих слів оперують діями і досягненнями, – наголосив кандидат у депутати міськради від «Перемоги Пальчевського» під першим номером у списку, успішний підприємець Дмитро Васьковський. – Серед нас немає колишніх депутатів міської ради, людей, які були у владі Черкас й використовували цей «ресурс». Ми всі – молода команда успішних людей. Я впевнений, що саме з такою командою ми втілимо в Черкасах позитивні зміни і наші стратегічні завдання: створення нових робочих місць, модернізація підприємств, медичних закладів, шкіл, дитячих садків. Ми принесемо в місто прозорість тендерів, підтримку і захист малого бізнесу, створення сучасного муніципального автопарку, розвиток інфраструктури міста. Ми зробимо Черкаси сильним містом!

KOR_7346

Кандидат на посаду міського голови Черкас від «Перемоги Пальчевського» Павло Філіпенко наголосив, що він щасливий брати участь у виборах із такою чудовою командою кандидатів у депутати.

– Упевнений, що разом ми зробимо те, що досі не зробила в місті жодна влада, – наголосив кандидат у мери. – Я маю шістьох дітей, двох онучок. Я – щасливий батько родини і житель нашого міста. Але мені набридло споглядати видимість бажання щось зробити для черкасців.... і це все попри те, що останні роки ми маємо величезний бюджет міста. Ми ж із таким бюджетом нарешті зробимо наше місто успішним.

Павло Філіпенко наголосив, що вже 15 років проводить роботу з реабілітації алко- і наркозалежних, він надав підтримку близько 500 чоловіків і жінок, які прагнули позбутися згубної залежності. 350-ом із них це вдалося.

6(1)

Мрія політика – щоб усі жителі Черкас отримали право і можливість жити гідно, отримувати достатню зарплату і пенсію, щоб молодь, яка виїжджає на заробітки закордон, повернулася в наше місто, щоб Черкаси стали потужним туристичним центром, щоб підприємці могли нормально працювати, створювати робочі місця і наповнювати бюджет міста.

Наразі всіх кандидатів у депутати Черкаської міськради офіційно зареєстровано, команда «Перемоги Пальчевського» вступила в передвиборчу боротьбу.

110 

Політична реклама

реклама
bigmir)net TOP 100