реклама

реклама

Радикальні зміни вигляду центральної площі Черкас мають на меті демонструвати непохитні позиції донецького очільника Черкащини Сергія Тулуба. Демонтаж гранітної площі, встановлення специфічних фонтанів, неоковирних пірамід, монтаж годинника на будівлі облдержадміністрації, нищення блакитних ялинок… Усе це чітко узгоджується з правилами фен-шуй  – науки про використання енергії навколишнього середовища. Таку версію обґрунтовує автор матеріалу, який надійшов для публікації до редакції «Прочерку».

 

З прадавніх віків влада була і є однією з найбільших спокус людини. І, як відомо, подолати випробування нею вдавалося і вдається далеко не всім. Якими ж таємницями володіють ті, хто роками втримує булаву в своїх руках. Можливо, ці люди й справді цілеспрямовані, самовіддані, розумні, справедливі, чесні, безкорисливі і т.д. і т. п.?

– Ой-йо-йой! – скажете ви. – У нашій державі таких гетьманів не знайти…

І я так думаю. То, може, тоді все залежить від везіння? Комусь щастить досягти висот, а комусь, як не старайся, зась? Напевно, в цьому щось є. Але зовсім недавно я дізнався про ще один секрет довголіття влади. Яким чином? Прогулюючись по площі біля святая святих – обласної державної адміністрації. Щоправда, якби я тинявся там сам, то так би і повернувся додому ні з чим. Тобто, без цікавої теорії про міць влади. Але Господь того дня послав мені назустріч добру знайому, яка, до того ж, є консультантом із позитивної психології.

Читайте також: У Черкасах після ремонту відкрито центральну площу (ФОТО)

– Дивись, – показала вона на кам’яні піраміди, – наш губернатор гарно вкріпив себе…

– Як це? – не зрозумів я.

І почув таке!

Як з’ясувалося, моя приятелька має добрі знання із фен-шуй. За її словами, наш губернатор теж знайомий із вченнями китайських мудреців. Або ж його хтось постійно консультує. Аргументи, які це підтверджують, очевидні. Вмостившись у крісло керівника області і звикнувши до нього, він установив на приміщенні облдержадміністрації годинник, котрий гучно відбиває час. Таким чином, змусив крутитися на користь собі не тільки годинникову стрілку, а й черкащан, котрі хочуть цього чи ні, а живуть за його правилами.

Далі – ще більше! Слідом за годинником новий війт подбав про довготривалість своєї влади. І на площі перед вікнами його кабінету з’явилися гранітні кулі, що символізують безкінечність. Омиває їх вода. Тобто життя.


Як і належить, струмені води не розбризкуються, а стікають у невеличкі басейни – підніжжя, на яких розташовані ті кулі. Інакше кажучи, життєва енергія найголовнішого чиновника Черкащини не розхлюпується і не випаровується в повітрі. Через деякий час за кулями «виросли» піраміди. Причому, розміщені всі ці владні атрибути симетрично. Знову ж таки у відповідності із законами фен-шуй.


Створюють таку собі трапецію, основа якої знаходиться ближче до споруди держустанови, що сприяє зростанню і процвітанню її господаря. Якщо ж врахувати ще й те, що ділянка, де все це побудовано, спершу була вщент зруйнована, а вікові дерева (надбання, традиції, порядки, встановлені попередниками нового губернатора), котрі на ній росли, знищені з корінням, то можна сміливо зробити висновок – Сергій Тулуб знає, як обеззброювати суперників.

Читайте також: Як на центральній площі Черкас з землі дерева висмикують (ВІДЕО)

І якщо вірити, що краєвид біля обласної ратуші, за його правління, змінився до невпізнанності невипадково, то переживе він на своїй посаді ще не одного Одарича. Бо й правда – хто б не страйкував і не протестував проти політики нашого губернатора, а час, або встановлений ним у самому серці Черкас, годинник, попри все, без збоїв продовжує працювати на нього. Він, наче фараон, по-справжньому зруйнувати палац якого, навряд чи хтось відважиться. Страшнувато… Адже людство ще пам’ятає, що сталося з тими сміливцями, котрі проникали всередину пірамід, порушуючи спокій фараонів…


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100