Кандидат від Об’єднаної опозиції по одномандатному виборчому округу № 200 (з центром у м. Умань) Максим Поляков – молода, але не нова людина в політиці.  У понеділок віце-спікер Микола Томенко в Черкасах офіційно представив його як  одного з семи мажоритарників, яких висуває Об’єднана опозиція. На цьому окрузі Максиму протистоятиме провладний кандидат Антон Яценко, якого в засобах масової інформації «охрестили» «батьком тендерної мафії» та «хрещеним батьком тендерних схем». Утім, як запевняє Максим Поляков, такого опонента він не боїться, незважаючи на суттєву різницю у фінансових можливостях. Свого часу він не побоявся піти з посади заступника міського голови Умані через те, що його постійно агітували вступити до Партії регіонів. Однак свою політичну позицію Максим не змінив і залишився у «Фронті змін».


Саме через активну позицію нині працювати на окрузі йому нелегко. Зокрема, вже були випадки, що опозиціонерам не давали можливості проводити зустрічі з людьми.  Про це та інше Максим Поляков розповідає у інтерв’ю «Прочерку».

– На вибори йде велика кількість кандидатів. Ви бачите в цьому розвиток демократії?

– Це демократія в лапках. На сьогоднішній день опозиція довірила мені двохсотий округ. Я зустрічаюся з людьми і в селах, і в містечках, і бачу, що чітко простежується чорне і біле. Є єдиний кандидат від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» і є – від діючої влади. Всі інші, зрозуміло, є технічними, купленими кандидатами. І люди це розуміють: хто начебто має стосунок до опозиції, і хто реально йтиме від неї. Але мета такої кількості кандидатів – розтягнути голоси і заплутати людей.

Микола Томенко представив Максима Полякова серед семи кандидатів-мажоритарників від Черкащини

Микола Томенко представив Максима Полякова серед семи кандидатів-мажоритарників від Черкащини


– На вашу думку, чому Партія регіонів перешкоджає вам у роботі?

– Бачу тут дві основні причини. По-перше, це те соціологічне опитування, яке вони проводили, і яке показало, що ми лідируємо з великим відривом. А друге те, що нас підтримують люди у всьому окрузі.

– Влада висуває по вашому округу скандально відомого депутата Антона Яценка. Чого ви очікуєте від боротьби з ним і як думаєте протидіяти?

– Протидіяти я не буду. Якщо він хоча б частину награбованого віддасть нашому округу – це вже буде плюс. А взагалі, пам’ятаю, як один з так званих віп-агітаторів Партії регіонів у нашому місті, керівник одного з підприємств спитав самого Яценка: «Скажіть, які аргументи наводити, нам же за вас агітувати?» То Яценко відповів: «Два головних аргументи: перше – я не парашутист, друге – я не тушка»! Це головний лозунг представника влади, який іде в нас по округу. На його думку, мабуть, це повинно максимально мобілізувати людей на його підтримку.

– Чи застосовують проти вас «чорний піар»?

– Ось нещодавно знову виплили прояви – чергова інформація про те, хто мене нібито фінансує. Але ми пішли досить нестандартним способом: у себе на сторінці в мережі «Фейсбук» я викладаю так званий «чорний піар» особисто і ще й роблю розсилку всім друзям у мережі. Щоб потім мені зі сторони не казали про це. Тільки щось з’явилося – відразу оприлюднюю на сторінці.

– Ви активно ведете роботу в соцмережах?

– Так, гадаю, ми повинні мобілізувати все ж таки молодь. Тому що, на жаль, люди пенсійного віку сталі і їх вибір – це, як правило, представники старшого покоління. Треба, аби й молодь не залишалася байдужою і визначилася для себе, кого вона хоче бачити в політиці.

– Вам пишуть у «Фейсбук» уманчани? Які теми порушують?

– Нерідко запрошують на зустрічі. Ось останній раз запрошували в мікрорайон, який страждає від того, що горить міське сміттєзвалище. Люди пам’ятають, коли я працював заступником міського голови, намагався вирішувати проблемні питання. Це і прибирання, і водопостачання, й інші нагальні проблеми міста. Тому тепер намагаємося максимально комунікувати  з жителями  ще й через цю сторінку. Є питання, є запрошення… Є навіть погрози. Але я вважаю, якщо хтось боїться про щось відверто заявити, то має можливість зробити це на сторінці.

Максим Поляков активно спілкується з уманчанами в "Фейсбуці"

Максим Поляков активно спілкується з уманчанами в "Фейсбуці"


– Чому в парламенті потрібні представники нового покоління?

– Відповім питанням на питання. Чому кожні п’ять років «Мерседес» випускає нову модель автомобіля? Хіба попередній був поганий? Просто модель має оновлюватися. Його ж не змінюють повністю. І Верховна Рада, і суспільство теж повинно оновлюватися – треба, щоб заходило щось свіже і нове, тоді буде нормальна здорова генерація.

– Ви вже почали активно працювати в окрузі? Які головні проблеми бачите і якою буде ваша подальша робота?

– Оскільки я є кандидатом економічних наук і захищав свою дисертацію з теми стратегічного планування соціально-економічного розвитку, займався цим і будучи заступником міського голови. Впроваджував конкретні речі в комунальній сфері, зокрема, запросив сучасне підприємство з вивезення сміття, яке працює і досі. Розробив так званий «бізнес-інкубатор», котрий допомагає підприємцям-початківцям, впровадив єдиний дозвільний центр.  Усі ці проекти я б хотів впроваджувати на території всього округу. І такі конкретні проекти хотів би реалізувати на посаді депутата, аби мобілізувати людей і вивести регіон з того стану занепаду, у якому він перебуває.


реклама

Коментарі  

 
+1 #29 Ярмолевський 18.10.2012 17:11
Цитую цьоцьо:
для мене особисто абрізано-аб"єднана зі Свабодаю аппазіція - особиста образа. Жидо-олігархат, одним словом. Аферисти брехуни та негідь, яка привласнила собі право на істину в останній інстанції.

Вам заздрісно,що "Свобода" об`єдналась з Батьківщиною, а не з вашими улюбленими ПР?
Розслабтесь, "Свобода" ретельно обирає друзів, і не піде на повідку в донецьких бандитів. Тому
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #28 цьоцьо 12.10.2012 14:06
для мене особисто абрізано-аб"єднана зі Свабодаю аппазіція - особиста образа. Жидо-олігархат, одним словом. Аферисти брехуни та негідь, яка привласнила собі право на істину в останній інстанції.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #27 Люльок 15.08.2012 10:16
8) при владі яка зараз нічого не змінилося і мабуть вже не зміниться. при зміні влади може хоч щось зміниться 8) . я за опозицію, яка б вона не була, і як би її не паскудили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #26 egor 15.08.2012 09:41
Черный пиар это средство ригионалов. Янукошки делают все возможное, чтобы задушить оппозицию..=(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #25 Олесь 14.08.2012 17:11
Знову розігрується та сама карта, що і на президентських виборах. Знову намагання розсварити опозицію, вилити на неї якомога більше бруду. Знову вода на той же млин - всі вони однакові, так навіщо все міняти - посидимо , почекаємо нових високоморальних політиків. Опозиція далеко не ідеальна, але іншої немає. Їх прихід до влади - це повернення конкурентного середовища у політику. При їх владі і під контролем суспільства можуть вирости дійсно гідні політики. Під владою донецького бульдозера - ніколи. От що всі повинні розуміти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #24 жора 14.08.2012 16:23
усі реальні (не технічні ) кандидати могли багато зробити для жителів до цього часу. хто з них реально турбувався про жителів? ні один
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #23 Саня 10.08.2012 15:28
Вовці Гамалиці очевидно в його жовту газетку реклами Поляков не дав, не заплатив, бідолаха, от Вовчик і пише на всіх форумах. Фу, який ти Вовка прогнозований. Хто не погодився на твою рекламку і башляти тобі - той отстой?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #22 Ксения 08.08.2012 11:07
Цитую Володимир Гамалиця:
Є єдиний кандидат від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» і є – від діючої влади. Всі інші, зрозуміло, є технічними, купленими кандидатами.

Виходить, українці навіть не мають права думати по іншому - є лише колишня і діюча влада. І обирати треба тільки між ними. Щоб колишня знову стала діючою, а діюча - знову опозицією.
Відразу видно, що працювали в команді нашого "вічного" міського голови. Коли пишуть "дякуючи турботі Юрія Бодрова" - це правильно. Коли пишуть - палає сміттєзвалище, - то це "замовлений і куплений" чорний піар.
Нагадує "гітлерівську технологію" ведення парламентських виборів 1930 і 1932 року.

Уважаемый, вы своей демагогией разваливаете электорат Партии Регионов. Люди, которые это прочитают и впрямь могут подумать, что Поляков - наш, проголосуют за него. Наши ряды чисты, не вносите смуту, вам нас не расколоть! 8) Ваша оппозиционная газетенка двум нулям не поможет, как не крутись :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #21 Ксения 08.08.2012 11:01
Цитую Володимир:
Гідні кандидати від опозиції не повинні боятися ніякого «Чорного піару», виборці бачать неправду.

Да!Да!Да! Они должны боятся Вадима Ващенка 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #20 Володимир 08.08.2012 10:49
Гідні кандидати від опозиції не повинні боятися ніякого «Чорного піару», виборці бачать неправду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100