реклама

реклама

Цього року понад 50 талановитих дітлахів від 8-ми до 15-ти років з різних куточків Черкаської області зібрались в серці Холодного Яру. Окрім дітей з Головківки і Мельників приїхали діти з Черкас, Сміли, Кам’янщини, Золотоніщини, Шполянщини, Корсунщини та навіть з Переяславщини (Київська обл.). Серед учасників також були діти ВПО та діти військовослужбовців, які нині боронять нашу країну.

photo_2023-07-04 14.13.33

Широка різноманітність інструментів була представлена серед учасників. Це і  скрипка, гітара, саксофон, труба, валторна, сопілка, фортепіано, акордеон, ударні та вокал.

IMG_0939

Насичена програма форуму включала в себе різноманітні музичні майстер-класи, ансамблеві заняття, спільний оркестр та хор. Окрім музичної частини діти мали різноманітні спортивні активності, пікнік, екскурсії та майстер-клас з гончарства «Крутий Заміс», до Дубу Залізняка, квест в Атаманському парку, катання на коні.

photo_2023-07-04 14.13.01

Результатом знайомства, спільних репетицій і тренувань став гала-концерт просто неба на «Вільній Сцені» Жукової гори.  Під час концерту вдалось також зібрати кошти (майже 4000 грн), які передали на потреби добровольчого батальйону «Карпатська Січ».

Основною метою заходу було зібрати разом талановитих дітей, дати їм новий поштовх до занять музикою, нові музичні досвіди, патріотичне виховання.

photo_2023-07-04 15.34.32

Команда з організаторів, викладачів та волонтерів працювали самовіддано і безкоштовно. Проходив форум в головківському ліцеї, де учасники спали, їли, тренувались та розважались.

IMG_0910

Цього року, у цей непростий час, до організаторів ГО «Черкаси Джаз Оркестра» та «Головківський Ліцей» долучились також Благодійний Фонд «МХП-Громаді», який надав продукти харчування, ГО «Нові Обрії», партнери з Німеччини (муніципалітет Bad Feinlbach) , Австрії (Familie Miklin, Familie Plantosar) та Черкаський міський будинок культури ім.І.Кулика.

photo_2023-07-04 14.13.36

Завдяки спільним зусиллям вдалось зробити табір-форум безкоштовним та незабутнім для учасників, повідомляють організатори заходу.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100