реклама

реклама

Арсен Мірзоян виступив зі своїм новим альбомом «Сонце» у Черкасах. У концертній програмі співак об'єднав прем'єри та хіти: «Джеральдіна», «Не Магеллан», «Королева», «Капронові банти».

20231118205852

Артист – активний волонтер, допомагає захисникам ще з 2014 року. Влаштовує виступи для воїнів у найгарячіших точках.

Арсен Мірзоян закликав зі сцени, що допомога потрібна не захисникам на фронті, а всім нам:

– Зрозуміло, що в запитах від військових частин вказані і дрони і автівки, тепловізори, старлінки. Кожен конкретний підрозділ нашої команди займається кожним окремим питанням. За весь час повномасштабного вторгнення ми пригнали на передову 1300 автівок.

20231118203235

Нова пісня «4/16» про колеса буса «Вікторія», який доправляв військових на позиції та вивозив цивільних із Бахмуту. Вона присвячена бійцям 132-го розвідбату.

– На жаль, хлопців, які були за кермом буса, з нами немає. Але всі ті автівки, що передаємо на фронт – ми знаємо, як вони зникають, які імена стоять за кожним пікапом чи мікроавтобусом, – сказав співак.

Заспівав потужні пісні «Моя країна» та «Вальс Ірпінь». «Моя країна» стала першим твором, написаним після 24 лютого.

– Командир підрозділу, до якого ми тоді примкнули, підійшов, сказав: «Шановні музиканти, може піднімете бойовий дух бійцям? Знайшли б десь гітару, співали б у підвалах». Я написав цю пісню, трохи прийшов у себе, – поділився Арсен Мірзоян з публікою.

На концерті влаштували благодійний аукціон на підтримку ЗСУ. Тризуб з останньої партії сталі з «Азовсталі» був проданий за 50 000 грн.

20231118205920

Також серед лотів: статуетка «Батьківщина-мати», з того ж матеріалу, що й тризуб на скульптурі в Києві, намальований Сергієм Сметанкіним на ящику від БК з Бахмуту, колишній готель «Слов'янський», картина «Русскій корабль» з автографом Залужного та автором фрази.

20231118202358

Юлія Капуш

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100