реклама

реклама

У березні на «Новому каналі» стартував другий сезон популярної передачі «Ревізор». Цього разу зіркова ведуча Ольга Фреймут їздить до ресторанів і готелів тих міст, які минулого року вона рекомендувала телеглядачам відвідати.

Якщо заклади витримають повторне випробування прискіпливої ведучої, то замість срібного сертифікату отримають золотий. Якщо пані Фреймут не сподобається обслуговування, то вона може забрати минулорічний трофей.

У Черкасах на візит знімальної групи «Нового каналу» очікують у суші-барі «Фугу». Саме цей заклад – єдиний серед черкаських установ, що отримав рекомендацію «Ревізора».


Нагадаємо, що торік Ользі Фреймут у суші-барі сподобався привітний та компетентний персонал, смачні та досить недорогі страви, чистота на кухні і в туалетах.


Однак були у ведучої зауваження стосовно інтер’єру: не справив враження на неї штучний бамбук, дешевий декор, білі «лікарняні» стіни і а-ля-банне дзеркало.


– Таке враження, що тут має бути джакузі, – зробила тоді висновок Ольга Фреймут.

Передаючи працівникам закладу срібну табличку із написом «Ревізор» рекомендує», ведуча попросила їх, щоб у закладі змінилася традиція ставити в холодильниках десерти поряд із рибою та м’ясом.

Після візиту знімальної групи в черкаському суші-барі усі недоліки, на які вказала Ольга Фреймут, або вже ліквідували, або ще саме працюють на цим.

– Десерти у нас тепер готуються відразу. Для них є спеціальний холодильник. М’ясо у нас зберігається в охолодженому вигляді. Усі продукти розміщені в холодильниках тільки в спеціальних секторах, – перераховує зроблене в коментарі «Прочерку» адміністратор суші-бару «Фугу» Олена Раціна. – Ми дуже чекаємо, що цього року до нас знову завітає програма «Ревізор». 24 квітня наш заклад закривається на ремонт, який триватиме до 8 травня. За цей час ми кардинально змінимо інтер’єр. Не буде ані штучних квітів, ні дзеркала, що не сподобалося знімальній групі. Дуже хочеться, щоб пані Фреймут завітала саме після ремонту. Звичайно, ми можемо показати, який буде мати вигляд заклад у дизайнерському проекті. Але побачити це на папері і в реальному житті – це різні речі.


За словами адміністратора, просторіше в закладі навряд чи стане, проте барна стійка займатиме менше місця.

– У нас буде нове меню, однак ціни залишаться демократичними. Зміниться форма офіціантів, барменів, кухарів-сушистів, – розповідає про майбутні зміни Олена Раціна.

На запитання про те, чи змінилося щось у роботі закладу після виходу в ефір передачі, адміністратор розповідає, що тепер – все по-новому.

– До нас відразу прийшло багато нових відвідувачів. Багато хто фотографується із сертифікатом «Ревізора». Впливає знак якості столичного каналу і на охочих працевлаштуватися до суші-бару.


– Усі кажуть: «Ви отримали сертифікат «Нового каналу»? Напевне, у вас дуже добре працюється!» – посміхається адміністратор.

Нагадаємо, коли Ольга Фреймут приїжджала із знімальною групою до Черкас наприкінці 2011 року, то хоч і побувала в багатьох ресторанах Черкас, проте у відео-програмі цього не показали. Зокрема, жодної згадки – про ресторан «Боттічеллі», візитом до якого ведуча програми Ольга Фреймут була незадоволена. Це стало зрозуміло з відзнятого випадковим відвідувачем ресторану відео.

Тоді ж журналісти «Прочерку» поцікавилися на офіційній сторінці телепрограми в соцмережі «Фейсбук», чому відео було показано так вибірково.

Як пояснив адміністратор сторінки, вибірковий показ черкаських ресторанів пов'язаний з технічними проблемами, які виникли в знімальної групи. Черкаські телевізійники назвали таку відповідь непереконливою. (Детальніше читайте ТУТ). Ми ж сподіваємося, що цього разу Фреймут завітає до Черкас з технічно справною апаратурою.

Тоді ж після зйомок у Черкасах Ольга Фреймут зробила висновок, що наше місто дуже схоже на студента, який не хоче вчитися, бо знає, що батьки куплять йому диплом:

– Черкаси – місто, яке звикло жити по-багатому: розкішні інтер’єри потім виявляються гіпсокартоном та дешевою фарбою. Пафосні назви «а-ля-піца-хол» – це звичайна піцерія, а готелі двозіркові прикриваються написами «чотири зірки». Єдине, що мене покорило, це здатність людей слухати критику, але чомусь сміятися над нею.

Фото – із сторінки «Ревізору» в соціальній мережі «Фейсбук» та сторінки суші-бару «Фугу» в соціальній мережі «ВКонтакті»

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100