реклама

реклама

Британський форвард Ешлі Хемілтон, який нещодавно підписав контракт із «Черкаськими Мавпами» та наразі є одним із лідерів команди, говорить, що вже відчув на собі, напевне, єдину українську незручність.

– Сьогодні я відчув, напевне, єдину українську незручність – холодно тут у вас, дуже холодно, – зізнається баскетболіст у коментарі журналісту сайту «Черкаських Мавп».

Ешлі зізнається: до переїзду про важку ситуацію в Україні – і соціальну, і політичну – знав, але це не лякало його.

– Головне для мене – це ігрова практика та прогрес. Взагалі, у мене два товариша грали в Україні – мої партнери по збірній Британії – Джастін Робінсон та Джамал Бойкін, який грав у Черкасах. Здебільшого корисну інформацію дізнався від Джамала. Він мені сказав, що тут ідеальне місце для розвитку. Зараз я бачу, що він правий. Приблизно це ж саме мені сказав і тренер. Думаю, у нас непогані взаємини, я знаю, як допомогти команді на майданчику, а вона може допомогти мені розвиватися.


реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Дід Трохим 25.10.2014 09:14
Да, помню я такий анекдот. Повернувся якось чорнявенький додому, місцеві запитують: це правда що там зими люті? Правда, - каже. Та шо зелена - ше жить можна, ну біла взагалі .....ць!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100