Розпорядженнями Черкаської обласної державної адміністрації звільнено із займаних посад заступників голови ОДА Вадима Льошенка і Анатолія Чабана. Тексти розпоряджень, підписаних губернатором Сергієм Тулубом у п’ятницю, 19 листопада,  опубліковано на сайті облдержадміністрації.

Вадима Льошенка звільнено з посади заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації за угодою сторін, а Анатолія Чабана – за власним бажанням.

Заяви на звільнення обидва високопосадовці написали 10 листопада. У середу, 17 листопада, губернатор Сергій Тулуб вперше оголосив про намір звільнити з посад двох своїх заступників, але при цьому не назвав їх прізвища. Однак він жорстко відгукнувся про кадрові претензії  Вадима Льошенка.

реклама

Коментарі  

 
0 #21 Чиновник 12.12.2010 11:57
Я розмовляв з деякими районними начальниками земельних ресурсів, то в розмові вони сказали, що слава Богу, що Білика В.Г "УШЛИ", тому що це був такий "асфальтоукладчи к", який ніщо і ніколи не робив за дарма.........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #20 Справедливий 11.12.2010 12:31
Да дійсно Білик В.Г. вирішував БУДЬ ЯКІ ПИТАННЯ, але за окрему платню
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #19 Землемір 10.12.2010 20:45
Лєскова О.П. звільнили 100%, а Комликов Г.М. домовився, щоб його відновили на займаній посаді заступника начальника Головного управління Держкомзему у Черкаській області. Щодо Білика В.Г..., то не все так із ним було погано, як пишеться. З ним можна було вирішувати БУДЬ-ЯКІ ПИТАННЯ! А в даний час ці питання ніхто не вирішує, бо Білика вже півтора місяця як немає, а нового начальника ще немає. І не відомо, коли він буде... І не відомо, що він може вирішувати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #18 Землемір 06.12.2010 13:07
Так кого ж все-таки призначать начальником Головного управління Держкомзему у Черкаській області? Кажуть, що і заступники Білика В.Г. звільнилися (Комликов Г.М. та Лєсков О.П.). Ідуть торги за місце?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #17 Забуті друзі 26.11.2010 11:14
В свій час я Білика В.Г. допомагав у судовій справі (взятка), до речі я приложив всі зусилля щоб його не посадили. Пройшов час, Білика В.Г. його "криша" призначила начальником спиртобєднання, яке до речі яке він успішно розвалив, так як і СТОВ в с. Катеринівка Камянського району,Черкаськ ий консервний завод і в цілому Звенигородський район і в газеті я побачив оголошення, що спиртобєднанню потрібен юрист. Я прийшов до нього і запропонував на цю посаду свою кандидатуру, на що він відповів, що я з цією роботою не справлюсь.Як із тюрми його витягувати, то я справився, а як поставити простим юристом, то я із цею посадою не справлюсь. Оце і вся сущность цієї людини
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #16 Патриот 25.11.2010 23:14
Я думаю, что это хорошая шутка, что Билык В.Г. работает в Анатолия Степановича заведующим свинофермы, потому что Даниленко после того как ушел с занимаемой должности наверняка разобрался кто и на что способен Билык В.Г. и поэтому в настоящее время он и эту должность ему бы не предложил, разве что разнорабочим на свиноферме
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #15 Землевпорядник 25.11.2010 16:38
Та ні, Білик В. Г. працює в Даниленка завідуючим свиноферми............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #14 Сергій 25.11.2010 13:40
Дуже радує мене популярність підтримки Анатолія Чабана.
Дивись же, Тулубе! Може, нарешті збагнеш, що тут тобі не Донбас, і нікого ти не нагнеш. І таки гоне Донбас порожняк! Ох як гоне!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+37 #13 Справедливий 24.11.2010 19:28
Не знаю, якщо це правда яка ходить по кабінетах ОДА то Білика В.Г.підібрав його "колега" по Держкомзему Анатолій Даниленко, який працює ректором Білоцерківськог о с\х університету і дав пока невиличку Білику В.Г. посаду Завідуючого підсобним господарством. В цю сферу входить свиноферма, тваринницька ферма іт.д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+44 #12 Любопитний 24.11.2010 09:35
Хто відповість, де подівався начальник Головного управління земельник ресурсів в Черкаській області, соратник Льошенка, Білик Володимир Григороавич. На сайті ОДА його прізвище відсутнє з 5 листопада 2010року. Хіба все таки Тулуб за "бурну" діяльність в кутузку заприторив цю "легендарну" особу, яка за час свого керування стала самою багатою людиною Черкаської області. Остання подія звязана із роздачею Біликом В.Г. землі "любим друзям" і своїй коханій дружині *** берегової зони річки Дніпра і землі в лісовій зоні його"партнерам" по бізнесу в м Каневі для "вивчення польоту комарів". Чи все і це йому із рук безнаказано пройшло?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100