План черкаської опозиції на цей місяць: збір підписів під резолюцією про відставку голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба та уряду «Азарова-Табачника» не лише в обласному центрі, а й у районах області, проведення народного віче та мистецько-опозиційного майдану. Такими планами на травень поділився координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

Як повідомив пан Леонід, вже пройшов місяць з дня існування в області об’єднаної опозиції.

Наймасштабніша акція черкаської опозиції поки що відбулась 7 квітня

Наймасштабніша акція черкаської опозиції поки що відбулась 7 квітня

– Практично всі осередки опозиційних партій увійшли до об’єднаної опозиції. Найбільш потужну акцію ми проводили 7 квітня – масштабне народне віче у Черкасах, – розповів Леонід Даценко. – У травні ми плануємо завершити створення рад опозиційних сил в усіх районах і містах області, і почати системну координацію дій на рівні всіх місцевих рад, де є представники від опозиційних сил. Крім того, триває збір підписів під вимогами нашої резолюції про відставку голови ОДА і відставку уряду. У травні проводитимемо збір підписів у районах та містах області.

Також в нас запланована велика масштабна акція – народне віче. Це спільна акція об’єднаної опозиції, яку ми проведемо 22 травня до 150-річчя з дня поховання Тараса Шевченка. А ще ми ініціюємо проведення мистецько-опозиційного майдану, на який запросимо митців: письменників, художників, співаків. Це буде мистецький майдан, де можна буде висловити свою позицію. Умовна назва цього майдану: «Ми на сторожі України поставимо меч».

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Sirko 03.05.2011 11:18
Треба цих донецьких постійно ворохобить, може, дивись, до когось дійде, що народ не можна злить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100