реклама

реклама

Ці хлопці виступають, застосовуючи лише один інструмент, – голос. Тобто, співають без інструментального супроводу, імітуючи музичні інструменти. Але під час їхнього виступу можна почути звучання будь-яких інструментів – від ударних і духових до струнних.

Така особливість чоловічого гурту з шести учасників – «DukeTime». 17 травня у рамках гастрольного туру по містах України цей гурт з Одеси виступить у Черкасах в обласній філармонії.

Гурту «DukeTime» трохи більше п’яти років, але хлопці вже встигли «засвітитися» не лише на українській, а й зарубіжній сцені. Вони були учасниками проекту «Хвилина Слави» (на російському телеканалі ОРТ), учасниками українських розважальних шоу «Вечірній квартал», «Пороблено в Україні», «Що? Де? Коли?», політичного ток-шоу «Шустер live» та ін.

– Це мої друзі. Вважаю, що це прекрасний гурт, – розповів у Черкасах під час представлення гурту «DukeTime» відомий режисер Сергій Проскурня. – Ми разом з хлопцями виступали в Палаці «Україна» у звітному концерті Одеської області. «DukeTime», як кажуть в шоу-бізнесі, «порвав» публіку. З цими хлопцями дуже легко працювати. Вони талановиті, прості, відкриті і дуже популярні в Одесі. Я спостерігав, як дівчата просто ламають шиї, обертаючись на них.

Цікаво, що хлопці в Черкасах вже не вперше.

– Ми виступали у вашому місті в естрадному фестивалі «Зоряний дощ» і зайняли перше місце, – розповів вокаліст Ігор Царук.

Загалом, за плечима кожного юнака є досвід чи то сольної практики, чи роботи в ансамблях чи інструментальних колективах. Об’єднавшись, хлопці вирішили поєднати у назві гурту імена двох відомих на весь світ постатей, двох Дюків: одного з засновників Одеси графа Дюка де Рішельє і відомого джазового музиканта Дюка Еленгтона. А слово «Time» символізує зв'язок часів і поколінь.

Що ж почує на концерті черкаський глядач? Як пообіцяли музиканти, вони виконають хіти зірок зарубіжної та радянської естради, народні пісні, джазові композиції в оригінальному аранжуванні.

– Ми розуміємо, що для широкої маси людей ми невідомий колектив. Тож повний зал зібрати буде важко. Але сподіваємося, що прийде досить тих людей, яким цікава наша творчість. І обіцяємо, що глядачі підуть з концерту задоволені, – говорить один з учасників гурту Микола Карабаджак. – Звичайно, в Україні є відомий акапельний колектив – «Піккардійська Терція». Якщо говорити про порівняння, то нас порівнюють з Хором Турецького». Ми ж намагаємося бути ближче до естради. До речі, наш гурт інтернаціональний. Ми виконуємо пісні різними мовами.

Хлопці спеціально приїхали у Черкаси та Полтаву для прес-конференцій, які передують їх концертним виступам у цих містах

Хлопці спеціально приїхали у Черкаси та Полтаву для прес-конференцій, які передують їх концертним виступам у цих містах

– Не завжди доводиться погоджуватися з тими пропозиціями, які надходять гурту від різних телевізійних каналів, бо акапельний спів – це не зовсім те, що гарно можна представити з телеекрану. Щоб відчути ту атмосферу, треба бути в залі, спілкуватися наживо, – зазначив прес-атеше гурту Володимир Куруч.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 аналізатор 05.05.2011 19:56
да там тіп так нармально накачаний. Мабуть, культуризмом займається. Цікаве поєднанні: спів і штанга)))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Олена 05.05.2011 19:49
Я в передчутті чудових вражень від концерту!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Мабуть вже фанат дюків 05.05.2011 00:14
По качку і не скажеш що він співак, але подивившись відео переконуєшся в зворотньому!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Helen 04.05.2011 20:50
Супер!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100