реклама

реклама

У Черкасах на обласному Будинку рад, на будівлі обласного краєзнавчого музею, а напередодні – на драмтеатрі – вивісили поряд з державним і червоний прапор. Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, коментуючи це, наголосив, що він «однозначний у цьому питанні».

– Ми повинні знати всю правду про історію, про ті жахливі дні, які були, про те, що творилося в ті дні. Але ми повинні зробити цю дискусію розумною, мирною, щоб всі могли відзначати це свято. Моє враженні і ставлення до цього однозначне: я вважаю, що повинні мати місце і червоні прапори Перемоги і державні. Вони мають на це право, – зазначив губернатор на брифінгу біля Пагорба Слави.

Як видно з фото, серед моря прапорів майоріло і безліч прапорів ПР. Журналісти поцікавилися у губернатора чи доречні ці прапори на урочистостях з нагоди Дня Перемоги.

– У демократичному суспільстві всі, хто хоче, мають бути присутніми. Якщо люди прийшли незалежно від своїх політичних вподобань, для того щоб поздоровити ветеранів, то що в цьому поганого? – зауважив Сергій Тулуб.

Щодо самого святкування, то як зазначив губернатор, у рамках урочистостей він відвідає і райцентри області.

– До святкування ще далеко, але думаю, що ввечері відсвяткую десь в бліндажі, у лісі, – уточнив губернатор.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Патріот 10.05.2011 11:13
Есть такая профессия Родину защищать, детей, женщин в конце концов определенную територию, но не идеологию, партию или вождя. Флаги вывесит тот кто считает что у нас нет проблем, что у нас жизнь немного похожая на человеческую. В России родственники говорят , что красных флагов нет, чтоб не дразнить Германию и Европу которая на дух не переносит комидею. Правильно для некоторых соседей будет невыгодно если мы сблизимся с Европой, потому что некоторым режимам быть не долго. Одесса за Екатерину -немку которая к Европе нас вела.. я правнук Русского офицера и дед говорил что их заставляли вывешивать флаги НКВД, если б знали сколько погибло людей, чтоб вывесить красный лоскуток, что нельзя было подождать 1-2 дня. Во все годы воевали за лучшую жизнь , а не за право умереть в Магадане без роду и племени.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Sirko 09.05.2011 16:10
Ага, тільки чомусь прапороносці від ПР вишикувались обабіч Пагорба, там, куди простолюд навіть квіти покласти не пускали. І біля сцени на площі ПРівці теж чисто випадково стояли, просто прийшли на парад подивиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100