реклама

реклама

Близько сотні туш свиней виявили під Монастирищем. Як пише видання «Алекс», «за якихось кілька сот метрів ліворуч від автошляху Завалля – Дібрівка, біля залізничної посадки, виявлено несанкціонований скотомогильник. Тут, прямо під відкритим небом, купою лежить близько сотні туш свиней, різної маси, починаючи від новонароджених і закінчуючи вагою 140-150 кг».

«Коли вітер повертається до населеного пункту, сморід стоїть нестерпний. Жителі мікрорайону Завалля говорять, що ввечері перестали відкривати кватирки, аби запах не проникав до будинків».

Ось як видання описує те, що бачать люди біля міста: «Наближаємося до купи мертвечини. День стоїть сонячний, теплий. Над купою туш рояться мухи. Деякі з трупів від спеки розпухли, посиніли. Дихати нічим. Одягаємо захисні маски. За метрів 20 біжить три песика. Побачивши нас, пси ховаються в посадку і очікують, доки ми підемо геть, аби підживитися свіжими трупами. Так, справді, від деяких тушок залишилися тільки каркаси.

Поруч із стихійним скотомогильником - людські городи, де рясніють сходи люцерни. Поруч – поле. Тут же стихійний смітник. Свіжий від автомобільних коліс слід вказує на ймовірний шлях доставки «свіжини». Місцеві жителі запевняють, що трупи свиней сюди звозить місцевий фермер.

Чим закінчиться така безгосподарність, незрозуміло. Зрозуміло одне: за містом з»явився жахливий розплідник інфекційних хвороб, подальше існування якого може призвести до непередбачуваних наслідків. Місцеві жителі хвилюються, аби собаки не рознесли селом хвороби, від яких, власне, загинули свині».

«Прочерк» зв’язався з головним редактором газети «Алекс» Світланою Драчук. Як повідомила пані Світлана, після вищевикладеної публікації відповідні служби присипали скотомогильник, але ситуації це не змінило.

– Я живу у тому мікрорайоні, на Заваллі. Скотомогильник виявили з початку травневих днів, коли припекло сонце. Тоді поширився такий сморід, що просто сил немає, – говорить Світлана Василівна.

«Прочерк» зателефонував головному лікарю Монастирищенської СЕС Валентині Бялківській. Після того, як ми представилися і пояснили, з приводу чого хочемо взяти коментар, вона кинула слухавку…

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Кури суть! 20.05.2011 15:43
Самое интересное, СЭС не СЭС, а в БАку всегда аншлаг!! Пока он будет-до одного места та СЭС..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 гонта 20.05.2011 13:45
Черкаська СЄС відгородилась від всіх проблем двухметровим парканом і спостерігає за ними через відеокамери. Це проблема вже Тулуба і вона перезріла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Мойша 20.05.2011 11:50
Какая СЭС ??? Как-то им задавался вопрос по так называемому "ресторану" Баку. В котором клеенки прилипают к рукам, а за ширмами из мешковины мешки с подгнившим луком. Но и это мелочи, там ведь нет туалета и сливной канализации, тарелки моются в миске с грязной водой, а грязь на входе в заведение...???? И ничего, никто ничего не видит... А тут надо аж в Монастырище ехать...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Alex 20.05.2011 10:48
Хорошо хоть в колбаску эти хрюшки не попали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Місцевий 20.05.2011 09:27
Хтов Черкасах головний по СЕС?Йому скаржитись треба!НЕГАЙНО!Щ О за свавілля?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100