Мер: Навіть не думайте, що хтось когось прийшов кидати!

Мер: Навіть не думайте, що хтось когось прийшов кидати!

«Я не прийшов сюди, щоб водити вас за ніс. Моє слово є гарантією! Ви поставте себе на моє місце! Уявіть собі!!! Ви просто зрозумійте, що ви мені потрібні більше, ніж я вам. Бо якщо вас не буде і ви завтра кудись підете, то великий обсяг роботи просто завалиться! І питання будуть виникати до міського голови. І немає в мене черги бажаючих на ваше місце! Навіть не думайте, що хтось когось прийшов кидати!» – це слова з виступу міського голови Черкас Сергія Одарича в актовому залі Соснівської районної ради.

Сьогодні міський голова провів там вечір запитань-відповідей. Він пояснив працівникам вже ліквідованих судом районних у місті рад – Соснівської і Придніпровської, як і хто куди переходитиме, на яке робоче місце. Розповів мер і про те, куди працевлаштовувати людей, яких однозначно будуть скорочувати: прибиральниць, водіїв тощо.

– Я готовий знайти можливість працевлаштування людей в структурах міста. Більш того, я зустрічався з цього приводу з головою Черкаської облдержадміністрації Сергієм Тулубом. Ми з губернатором готові докласти всіх зусиль, щоб ті люди, що бажають працювати у структурах міста і області, були працевлаштовані. 11 серпня відбудеться сесія Черкаської міськради, яка повинна затвердити нову структуру міськвиконкому. Три місяці підуть на процедурні речі, пов’язані з повідомленням, скороченням, – сказав Сергій Одарич.

Він виступив з пропозицією: внести корективи щодо реформованих структур міськвиконкому до 1 серпня.

Детальніше про зустріч міського голови з чиновниками районних рад  читайте згодом на «Прочерку».

реклама

Коментарі  

 
-3 #5 Петро 13.07.2011 16:09
А в районах, блин, руководящий состав снизошел с небес, трололололо.... :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 hitzay 13.07.2011 10:50
"Моє слово є гарантією" :lol: :lol: :lol: Слово Одарича втратило гарантійний термін вже років 5 як... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Патриот 12.07.2011 21:14
Вы сначала наведите порядок в горисполкоме а потом районы разгоняйте, что вы может этим людям предложить? Наведите порядок в управлении собственностью города, туда же ник кому подступится невозможно,люди для них ничто, со слов друзей какой там руководящий состав то умереть можно, вот их то и разгоните, а помещение пусть в оренду сдайте, центер города, да и деньги будут капать в бюджет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Stanislavskyj 12.07.2011 20:47
НЕ ВЕРЮ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Равлик 12.07.2011 20:37
Брехать! И никаких гвоздей - вот лозунг мой и солнца!! :P :P Чи э в Черкасах хоч одна людина, яка ВІРИТЬ ОДАРИЧУ? А-У-У!!! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100