Маємо нового очільника міста, хоч не зрозуміло як надовго і наскільки юридично правомірно.

Рішення про обрання Віктора Білоусова на секретаря, хоч і не було аж занадто неочікуваним, проте виглядало все ж досить екзотично. Цим рішенням антимерська коаліція вбила відразу двох зайців. З одного боку Віктор Білоусов досить компромісна фігура, знана в місті людина, яка користується заслуженою повагою у черкащан. З іншого боку це призначення вибиває грунт з під ніг у Сергія Одарича і руйнує його тактичні плани по поверненню в крісло міського голови.

Читайте також: Новий секретар міськради-«комуніст»: «Члени виконкому працюватимуть без вихідних»

Доведеться команді «вільних демократів» перебудовувати свою юридичну компанію і перенаправляти інформаційно-пропагандистську машину проти нової депутатської конфігурації і починати боротись з поверненням комуністів :). Проте, час тепер буде грати на боці Сергія Одарича. Поки будуть йти суди, новий виконком обов’язково загрузне в комунальних питаннях і власних протиріччях і цим (як завжди талановито) вмить скористається найкращій черкаській піарщик. Зі свого боку антимерська коаліція довела свою здатність робити неординарні ходи і поступатись власними амбіціями задля досягнення конкретної мети. А ще не забуваємо, що кожна сторона має своє київське лоббі.

Тож на Черкаси очікує «гаряче» літо і ще багато цікавих і неочікуваних поворотів в політичному житті, нашого такого козацького міста.

P.S. До Віктора Білоусова маю наразі тільки одне питання: Чи буде повертатись Ленін на Соборну площу? Особисто для мене, зникнення цього постаменту, одна з небагатьох (можливо найвагоміша) заслуга діяльності Сергія Одарича на посаді міського голови.

Максим Михлик, голова обласного осередку Комітету виборців України

* передрук, колонка у Фейсбуці в групі «Черкащина: захистимо вибір»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100