реклама
Sucurity Police

реклама

Сесія міської ради затвердила нову структуру та штатну чисельність виконкому з урахуванням людей, які будуть переведені з райрад. Всього відбулось скорочення на 126 осіб…Попереду розробка та затвердження штатних розписів по департаментах, переведення людей з одних посад на інші, припинення райрад, отже клопоту у кадрового та юридичного відділів буде дуже багато. Проте, протягом двох-трьох тижнів, гадаю, цю роботу буде завершено і нова структура запрацює "на повну". Сподіваюся, новопризначені керівники, яких багато у оновленому виконкомі, швидко втягнуться в роботу, адже ще залишається багато завдань до кінця року.

 За два дні до цього, у вівторок, виконком затвердив останні стандарти адміністративних послуг - у галузі містобудування. Усі вони протягом двох-трьох днів будуть розміщені на офіційному сайті міськради, і будь-хто може ознайомитися з ними або роздрукувати. Тепер непотрібно зайвий раз відвідувати міськраду, приходити на прийом за консультацією, чекати у чергах. Вся необхідна інформація є у Інтернеті, або, за бажанням, надається працівниками у приміщеннях для прийому громадян. Після реорганізації департаменту забезпечення у департамент управління справами наданням адміністративних послуг опікуватиметься відповідний відділ, який водночас займатиметься зверненнями громадян. Очолюватиме його Юлія Ніконенко, яка з початку року координувала складання переліку послуг та розробку відповідних стандартів. За допомогою юристів Юлії Поліщук та Наталії Даньковської їй вдалося за декілька місяців довести до логічного результату роботу, яка чекала на завершення майже два роки до цього.
Отже, два з головних пріоритетних завдань на рік практично виконані. На черзі оновлення холу та облаштування приймальні-рецепції для відвідувачів, інформаційної зони, приведення до ладу фасаду будівлі та встановлення енергозберігаючих вікон. Це дасть змогу підвищити якість надання послуг жителям міста, зробити перебування у приміщеннях виконкому більш комфортним. Заміна вікон має дати економічний ефект вже з початком опалювального сезону, адже завдяки автоматичному тепловому пункту не буде зайвих витрат тепла. Очікуємо економію близько 140 тисяч гривень по сезону.
Є плани по запровадженню системи електронного документообігу у тестовому режимі для спрощення процедур проходження документів, розробці проекту перебудови приміщення ради для влаштування нормальної сесійної зали, кімнат для брифінгів та зустрічей і нарад, і т. ін. Проте то питання майбутнього. А вже до Дня Незалежності відділ зв’язків з громадськістю (Ірина Коваль) разом з відділом інформаційних технологій (Микола Бондаренко) мають встановити інформаційні монітори в холі виконкому. На них буде транслюватися корисна інформація, міські новини, цікаві факти та, обов’язково – привітання усіх городян зі святом!

Микола Кудрявцев, керуючий справами виконкому Черкаської міської ради

* пост з особистого інтернет-щоденника

реклама

Коментарі  

 
+35 #3 Черкащанин2 15.08.2011 14:14
гориспоком на 126 человек сократят... а кудаж пойдут райспокомовские работнички которых одарыч обещал пристроить... очередная обмануха меровская????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+42 #2 Черкащанка 15.08.2011 10:19
А їм такі ж дівчатка і треба, щоб геть занедбати Черкаси, вони все одно перебиратимутьс я до Києва, їм уже тут не цікаво, вже все продано і поділено, і ті ж дівчатка їм допомагають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+43 #1 zorro 15.08.2011 09:31
Більш *** інформації годі й уявити! З чого радіє пан Кудрявцев? Позвільняли 126 осіб? А як ви їх збираєтеся працевлаштовува ти? Це про це звільнення йшлося під час виборів? Ви ж кричали не про звільнення, а про нові робочі місця. Понабирали у виконком нових? "Блатних" дівчаток, які у 20 з чимось років, не маючи жодного досвіду, очолюють відділи? У СУБи уже понабирали дуроломів - жодного уявлення про роботу з населенням не мають. Купа помилок в документації, прізвища власників квартир так поперекручвали, що їх впізнати не можна! Успіху на ниві руйнування!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100