Нещодавно довелося хоронити тітоньку. Дорога до 7-го цвинтаря справила незабутнє враження.

У катафалку можна було знімати фільм жахів. На вибоїнах хіба що тільки труна не злітала. А родичі й вінки буквально літали під дахом катафалка. А родичі – це чоловік покійної 88-ти років, сестра, якій вже за 90, донька покійної.

Я однією рукою намагалася якось утримати маму (все-таки в її віці небезпечно поєднувати такі психологічні потрясіння, як смерть рідної сестри з такими фізичними струсами). Другою рукою намагалася ловити вінки. Третьою рукою допомагала підтримувати чоловіка покійної. Четвертої рукою шукала, за що б самій учепитися. Зняти би все, що відбувається, на відео – готовий фільм жахів.

У якийсь момент подумалося: «А, може, все це не випадково? Може, це спеціально для того, щоб відвернути якось проводжаючих від скорботи і ридань... Тут вже не до уявного прощання з покійною! Тут як би самим живими до кладовища доїхати.

Цікаво, чим же все-таки заслужили черкащани (покоління, яке взагалі-то будувало це місто) ТАКИЙ ОСТАННІЙ ШЛЯХ?

Олена Яременко, черкащанка

* допис у групі «Офіційна група Черкас» соціальної мережі «Фейсбук»

реклама

Коментарі  

 
0 #2 стецько 14.08.2013 21:29
прикольно когда гвоздями забивают гроб. Так сказать на прощание
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 очі бачуть 14.08.2013 17:06
та тут потрібно не те що в катафалку знімати фільм жахів, а просто пройтися з камерою тими тротуарами вечором пішки. Від такої тряски камерою із-за покорчованого у вибоїнах тротуару таке кінце можна зняти, що творці "Паранормального явления" будуть тихо і нервово курити цигарну десь в закутку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100