Я щиро хочу привітати жителів рідної мені Черкащини із світлими різдвяними святами, а також із величним святом – 60-річчям із часу створення рідної нам Черкаської області.

Так Богом судилося, щоб ці два величні свята – православне і світське – співпало в часі. Було неприродно, що духовне серце України не мало своєї області. Господь-Бог дав, щоб найбільш родючі, найбільш розвинені землі в духовному плані були об’єднані в Черкаську область.

З того часу минуло вже 60 років і ми бачимо, що це був дуже мудрий крок, адже Черкащина подарувала Україні багато відомих людей, багато трудових звершень. І те, що ми сьогодні можемо привітати черкащан із славним ювілеєм супроводжується прекрасними трудовими досягненнями. Те, що Черкащина протягом ряду років вирощує найвищі урожаї в Україні (а в минулому році він сягнув більше чотирьох мільйонів тонн пшениці), свідчить про те, що Черкащина має великий потенціал.

Велика громада черкащан, які народилися в області, проживаємо в стольному місті Києві, створила земляцтво, яке носить назву «Шевченків край», і всіма силами, можливостями намагаємося сприяти популяризації нашого рідного краю можливою допомогою у культурному, організаційному плані, популяризації здобутків нашої рідної області.

До Черкас нас відрядила велика громада (зараз у ній нараховується більше 600 осіб), щоб привітати усіх черкащан із визначною датою, побажати нашим рідним землячкам, усім вам, дорогі друзі, щастя. добра, тепла, затишку, господнього благословення на гарний щедрий і щасливий рік. Хай Господь-Бог допомагає у всіх ваших справах. Зі святом, із ювілеєм вас, дорогі черкащани!

Також дивіться ВІДЕО.


Борис Пономаренко, колишній народний депутат України, уродженець Черкаського району,

Директор міжнародного фонду національної пам’яті України, перший заступник голови Черкаського земляцтва «Шевченків край»

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 где правда ? 13.01.2014 02:26
проплаченый материал наверно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 незнайка 12.01.2014 08:30
От добра-добра не ищут Население области СКОРОЧУЕТЬСЯ Сходы в церкву-лоб похресты
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 СЕЛЯНИН 11.01.2014 13:00
Лучше бы это был ..... бред маразматика
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Дід Трохим 10.01.2014 21:51
Ну, Господь тут, допустім, нідочого. Треба було розукрупнити величезну Київську область і відзначити 300-річчя воз’єднання України з Росією (Переяславську раду 8 січня 1654 року), перший крок до якого був зроблений у Черкасах, про шо свідчить камінь у сквері біля "Чайки". Ну а вже якшо зовсім чесно, Указ про створення області підписав товаріщ Ворошилов. Не нада зайвої патетики, всьо просто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100