Шановна громадо!

Щиро вдячний за підтримку і довіру. Я був з Вами щирим. І намагався провести свою виборчу кампанію так, щоб надати максимум інформації, а не легковажної реклами. Я ніколи в житті ні з ким не боровся за владу, нікого не паплюжив, не перед ким не величався. І зараз не потоптую нікого заради самоствердження, а пропоную відкриту й чесну співпрацю.

Відповідально заявляю: я ніколи, ні за яких обставин самостійно не зніму свою кандидатуру з виборів. Я не прийму жодної пропозиції про зняття - ні за які гроші!

В Україні йде війна. На кону стоїть країна, і не просто доля, а й життя кожного з нас. Впевнений, мешканці Донбасу одразу би дали відкоша сепаратистам, якби розуміли, чим закінчаться їхні ігри в референдуми, де теж панували підкуп та брудні маніпуляції. Але тепер уже пізно. Донбас зруйновано.

Саме тому я прошу Вас, шановна громадо: робіть свій вибір відповідально, голосуйте по совісті! Пам’ятайте, гроші, які вам пропонують як допомогу на виборах, і які, знаю, багатьом з Вас конче потрібні, ці гроші були у Вас же і вкрадені. Тому ваші пенсії і зарплати є жебрацькими. А гречкосії живуть у палацах, ні в чому собі не відмовляючи. Чесні люди не вдаються до підкупу. Не продавайте свою Україну та власне майбутнє!

На Майдані ми боролися з режимом Януковича за європейський вибір України. Тепер вибір за вами. Пам’ятайте, голосувати слід не «за» чи «проти» когось, а тільки за самого себе, за своє майбутнє! І хай Ваш вибір буде мудрим!

З вдячністю і повагою,

Ваш кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 195 Микола ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ

*передвиборна агітація

реклама

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100