Дуже боляче і гірко від тих подій, які відбуваються в Україні.

Навіть колишні судді міжнародного трибуналу зробили відкриті і чесні заяви про те, що таких подій, як в Україні, світ ще не бачив із часів Радянського КГБ. Як і не бачив такого організованого, структурованого протесту українського народу проти злочинів влади.

Якщо ви думаєте, що нам вдасться відсидітися, відмовчатися, перечекати, перевести стрілки на якісь інше питання, що все воно розсмокчеться само собою, або навіть відверто поглузувати з подій, які відбуваються, то це називається співучасть. Мені було дуже прикро, що люди, яких я дуже добре знаю багато років і вважаю хорошими людьми, побоялися прийти на сесію висловити свою позицію щодо політичної ситуації в Україні і щодо того, що відбулося в Черкасах. Після так званої провокації штурмом будівлі обладміністрації. Коли по місту групами ходили тітушки, коли був завезений звірячий луганський «Беркут», коли людей на вулиці, які просто йшли за хлібом, хапали і «пакували» в автозаки, по-звірячому били, навіть неповнолітніх! Особливо жорстоко принижували чоловіків у райвідділку. Я хочу нагадати, що це – черкащани, що це – наші виборці. Перше питання, яке повинно звучати на сесії міської ради, – це життя  і здоров’я наших громадян, яких катували.

Тепер щодо ховання голови в пісок. У мене запитання до Вас, Вікторе Федоровичу. Коли я йшла сьогодні на сесію, то в мене було відчуття, що я заходила в будівлю рейхстагу, і ми тут всі є гостями в цій будівлі, хоча ми представляємо територіальну громаду Черкас.


Я читала вчора Ваш коментар щодо нібито якихось ремонтних робіт. Якщо це жарт, то він дуже-дуже невдалий. Якщо це не жарт, то є очевидним, що ми маємо справу з захопленням будівлі органу місцевого самоврядування – будівлі Черкаської міської ради.


Якщо це захоплення Черкаської міської ради, то тут є дві версії. Оскільки немає ніяких розпоряджень секретаря Черкаської міської ради і немає рішень виконкому щодо захоплення, то це Ваша особиста ініціатива, Вікторе Федоровичу. Тоді в мене питання: для чого ви дали вказівку захопити Черкаську міську раду? Якщо ви такої вказівки не давали, значить Вас і всіх, хто тут працює, захопили в заручники працівники правоохоронних органів.

Друге питання: що тут роблять працівники спецпідрозділів другий день? Кого вони тут охороняють, яких іноземних інтервентів, і чому в міськвиконкому бродять стада тітушок? Ми всі бачили ці кадри.

Тут що готель для тітушок у міськвиконкомі?

І третє: я вимагаю негайного розблокування будівлі Черкаського міськвиконкому.

Ольга Швець, депутат Черкаської міської ради

* виступ під час сесії 31 січня

реклама

Коментарі  

 
+3 #20 Черкасець 05.02.2014 11:46
Цитую О.Бендер:
О, Швець почала щось розповідати. Сумно без тепленьких посад і дармових коштів?


Молодець Оля, що відмовилась від всіх посад у виконкомі плазунів та д...рибанщиків.і роповідати нічого не треба/ всі і так знають хто є хто
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #19 О.Бендер 05.02.2014 10:46
О, Швець почала щось розповідати. Сумно без тепленьких посад і дармових коштів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #18 Капітошка 04.02.2014 11:58
все одна мафія влада і опозиція, не рвіть серце пані
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #17 Житель міста 03.02.2014 12:32
А мені боляче і гірко від того, що такі депутати як Швець людей навколо себе не помічають, зате розповідають і повчають як жити треба. Із себе почніть перетворювати місто, а не лише плакати за посадами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #16 Нестор Іванович 02.02.2014 23:25
на відео коментатор в стилі *ероя все прокоментував, навіть розумніше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #15 Makar 02.02.2014 19:16
Ох,Олю,як тобі складно без влади?
То ж і мерещиться.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #14 С Миколаєнко -С Бандера 02.02.2014 14:11
це мій сусід Іванов Іван Іванович
російський козак агент ФСБ посібник російского спецназа
а якщо серйозно дуже люблю свіже сало купив на базарі через два дні стало смердіти пішов до жінки що торгує запитую чому пахне -смiется говорить сало з польши я забувся і запитую по "русски" а де наше каже серйозно зїли я запитую хто говорить Ви росіяни i Путiн
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 Уже Кацап 02.02.2014 00:07
Нужно завести "своего" среди т...тушек и следить за ихней маркировкой. Представляете приходят на митинг все с желтыми ленточками! Да у них мозг лопнет от перенапряжения, попадают в эпилиптических препадках. Причем с желтыми ленточками можно даже беркут бить, последним ведь нельзя трогать "желтые ленты" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Олександрович 01.02.2014 20:39
Ви, пані Швець, перед тим як задавати якісь питання Білоусову, спочатку дайте відповідь як ви з вашим хазяїном Одаричем "мутили" масу "делішек" у викономі. Якщо чесно, правдоборець з вас нікудишній.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Дід Трохим 01.02.2014 12:29
Віктор Федорович, якшо вже Куликов прямо запитав Олійника "Ви і...т"? і це не викинули з ефіру, то й я звернуся до вас з таким питанням. Ви що, й справді думаєте, шо якшо почнеться, ті мішки когось зупинять? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100