9 Пост-прохання про розуміння. Буду рєзка і дєрзка. З усіх сил зберігаю спокій, але...я втомилась.

Витримати хвилю новин про евакуацію працівників посольств, загрозу закриття повітряного простору, "путін нападе 15/19/23 лютого" і т.д. не так складно, як постійні смикання в соцмережах та по телефону на тему:

"А що там твої хлопці кажуть про війну? Коли вона буде?" (у мене немає хлопця і хлопців, є колеги, керівники, підлеглі, друзі)

"Ну ти ж там спілкуєшся з військовими, все знаєш, скажи - нам виїжджати зараз чи ще пару тижнів є?" (ага, так вони мені й розказують усе підряд із точними датами та цифрами (НІ!) - щоб я вам передала, а ви - своїм родичам з Росії)

"Яке кофє, Маша, вдруг війна завтра? Якщо не війна - то тре всі дедлайни по роботі закрить, бо вдруг скоро війна!" (якщо не хочете йти на каву - кажіть прямо, я не ображусь, але скоріше за все у вас проблеми із організацією вашого часу та пріоритетами - ваша робота, яка чомусь важливіша за страх не підготуватися та не поговорити зайвий раз із мамою по телефону. Може "війна" - це ще один привід відкласти життя на потім?)

"А наша армія готова?" (Конєшно! Я лічно перевіряю нашу армію, щодня! Весь командний склад звітує мені по вайберу! Пишіть в лічку, кину скріни. Не бойтєсь!)

А якщо серйозно (хоча куди вже серйозніше) - НЕ ЗНАЮ Я, що буде завтра, через тиждень, місяць, чи буде війна (яка у нас 8 років уже як іде, вітаю всіх, хто "прокинувся" в цій реальності тільки зараз). Я не експерт в військовій темі взагалі - пліткарством-прогнозами займатися не хочу!

І не треба накидувати новин про дати, евакуації, військову техніку РФ - Я ЇХ ЧИТАЮ ЩОДНЯ. А особливо не треба - від гівнопомийок типу "Страна Юа" і такого штибу. А потім питати "ну шо там кажуть, це правда?"

Якщо ви справді бажаєте мені добра, а не хочете злити всі свої страхи мені в голову та в душу - давайте поговоримо про те, на що ми можемо вплинути? І ви і я.

Вам аж так страшно за своє життя? Шуруйте на вишколи Штабів оборони! Кожні вихідні - тактика, медицина, основи поводження зі зброєю, рюкзаки і т.д. майже в кожному регіоні!

Ой, нє? Часу нема? Дитина "заболіла"? Зйомки чергового суперважливого шоу? Звіт на вихідних треба доробити? Дуже втомився (сили тріпати душу у вас ще є, може знайдуться і на щось інше?)

Тоді ні я, ні хто інший не дасть вам заспокійливої пілюлі у вигляді виправдання вашого бажання жити в рожевій мильній бульбашці під назвою "хай воно якось само без мене пройде", і небажанням брати відповідальність за себе та свою сім'ю.

Мені так само страшно і сумно, як і вам. От тільки я всі ці роки "в темі". Поки ви - ходили на концерти Каті Аганьок, Вані Дорна, Йолки, Свєти Лободи. Поки ви - голоснули вчора за гастролерку Аліночку Паш.

В цей час такі як я живемо з відчуттям, що небезпека завжди поруч. Ходимо на тренування та до психотерапевтів. Тепер - ваша черга, прокидайтесь і починайте жити в сучасних реаліях життя. І тоді, можливо, у нас є шанс змінити це все на краще...

Марія Голуб, pr-менеджерка

*допис з "Фейсбуку"

реклама

Коментарі  

 
0 #11 правда 19.02.2022 13:36
мудра дівчина
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #10 криза середнього віку 14.02.2022 15:21
Сподіваюся, що авторка Марія Голуб уже записалася й відвідала вишколи Штабів оборони. До речі, могла б і з нами поділитися де такі проводять. У кожному слові – така зверхність і нав’язування власної думки (яка, судячи із усього, єдина правильна). Посил ніби й хороший, але подача гидка :-x ми однозначно дуже єдині і дружні йнарод)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 Путнік 14.02.2022 13:47
“…на що ми можемо вплинути?” - Махатма Ганді більше 100 років тому переконав, що кожен індус може вплинути на історію та може зробити свій внесок, щоб позбутися британських колонізаторів та їх поплічників. Історія підтвердила його правоту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #8 Думка вголос 14.02.2022 11:15
І ще порада— для «втомлених» в цивілізованому світі є психологи. Не « втомлюйте» інших!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Думка вголос 14.02.2022 11:13
Мовна безграмотність ( суржик) , психологічні комплекси... дуже шкода таких « героїнь нашого часу» і горе суспільству в якому такі « героїні»!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #6 Жах 14.02.2022 10:59
Іноді краще мовчати, ніж писати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #5 Вася 14.02.2022 01:06
Я не ходил на концерты Кати Аганьок и Вани Дорна..Я не знаю,кто такая Алиночка Паш..
Можно я чувство вины не буду испытывать,как того хочет авторка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Лейба 13.02.2022 23:41
Ну, скажем, не очень дерзкая, да и не так, чтоб сильно резкая, но вот пропиарилась маленько, чтобы в лицо знали (очень даже симпатичное) и фамилия зазвучала. :lol: Она же целая pr-менеджерка, как же себя, родную, обидеть? :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 ганс 13.02.2022 19:32
"Поки ви - ходили на концерти Каті Аганьок, Вані Дорна, Йолки, Свєти Лободи. Поки ви - голоснули вчора за гастролерку Аліночку Паш." такое обращение непонятно к кому и разделение немного печалит.У автора ...расстройство?..По теме- можно и поговорить...
задача наших честных СМИ - поддерживать народ в истерике.Раньше это достигалось барановирусом ( в бразилии высокая смертность, в Италии люди мрут и у нас скоро будет пик).Сейчас проект "барановирус немного сворачивается и он уже не интересен.
Поэтому новая пугалка- война....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Левко 13.02.2022 19:06
Цитую BMW35:
Яка нєрвна дєвушка! А не можна ото все, що вона перелічила, робити без істерики?

Це тільки початок. Я не думаю, що США помиляються. А тому таких істерик, інсультів, нервових зрівів буде все більше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100