реклама
Sucurity Police

реклама

kolisn Перший заступник голови Партії регіонів Володимир РИБАК на брифінгу у Хмельницькому розповів про рішення партії, згідно з яким голови обласних державних адміністрацій не балотуватимуться на виборах до Верховної Ради України у 2012 році. Він зазначив, що завдання губернаторів – забезпечити проведення виборів, щоб не було порушень і щоб спостерігачі могли нормально працювати.

 Більшість губернаторів була переконана, що за те, що вони нестимуть відповідальність за голосування за Партію регіонів і дбатимуть про його високий результат, сама партія подбає і про них самих, включивши голів облдержадміністрацій до списку у прохідну частину.

Та не так сталося, як гадалося…

На мою думку, якщо губернаторам не дозволять балотуватися до Верховної Ради України, вони будуть поставленні перед складним вибором: залишатися на посаді і нести нелегкий тягар у виборчій період з надією на можливість утриматися на посаді після виборів, або ж за власним бажанням залишати посаду і включатися в бій в якості екс-губернатора, і скорше за все пробувати щастя в якості мажоритарника, бо прохідна частина списку обмежена, і буде поділена між чотирма впливовими групами Партії Регіонів: Віктора Януковича, Юрія Іванющенко, Фірташа-Льовочкіна-Бойка-Хорошковського та Ахметова-Клюєва-донецьких.

З огляду на вищенаписане, Сергій Тулуб, голова Черкаської облдержадміністрації, стоїть, як і інші губернатори, перед непростим вибором, і на мою думку, схилиться до участі у виборчій кампанії в якості кандидата в депутати Верховної Ради України і полишить раптово посаду голови Черкаської облдержадміністрації.

Чому я так вважаю?

Черкащина в загальноукраїнських рейтингах стоїть далеко не на передових позиціях. Причин декілька. Я пам’ятаю, як після призначення вихідці з Донеччини надіялись, що колеги президент та прем’єр підтримають земляків золотими дощами необмежених бюджетних потоків (як приклад, на добудову Черкаської районної лікарні синьо-білі керманичі задекларували 16 млн. грн тощо). Та на початку літа 2010 року М.Азаров на нараді в Кабміні влаштував соратникам холодний душ – грошей в бюджеті обмаль, і наказав підлеглим розраховувати на місцеві можливості… Тому всі «досягнення» синьо-білої влади виглядали непереконливо як для черкасців, так і для вождів з Києва. Також влада не змогла побудувати взаємовигідну співпрацю з тими, хто несе золоті яйця у вигляді податків і інвестицій – з бізнесом.

До того ж Сергій Борисович на політичну пенсію не збирається, і на посаді голови Черкаської облдержадміністрації припиняти будувати кар’єру не збирається. Після непростих виборів з позиції депутата Верховної Ради України продовжувати кар’єру, на мою думку, легше.

Максим Колісник, депутат Черкаської обласної ради (ВО «Батькіщина»)

реклама

Коментарі  

 
0 #11 ком 06.11.2011 13:31
Цитую Марко:
Поза Максима нагадує Черевка на фотках.. :lol: :lol: Ще козацький мундир одягни.. :lol:
:lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 sh239k25 05.11.2011 11:10
Ребята! Ну куда тащить такого бездаря, или мы опять возвращаемся к прошедшему.
Не справился мы ему другое кресло. пусть там посидит.Работать надо, а не языком болтать и в камеру позировать. Туловище уже как фото звезда стал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #9 Максим Колісник 02.11.2011 12:50
Кабмін підготував подання на призначення Тулуба прем’єром Криму і ще двох губернаторів
http://news.dt.ua/POLITICS/kabmin_pidgotuvav_podannya_na_priznachennya_premera_krimu_i_dvoh_gubernatoriv-90730.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Марко 02.11.2011 10:08
Поза Максима нагадує Черевка на фотках.. :lol: :lol: Ще козацький мундир одягни.. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #7 Житель села Писарівка 01.11.2011 13:48
Денис! Навіщо тобі губернатор, ти краще розкаже де зараз здоровань Микола Добровольський депутат від фракції БЮТ, який бив себе в груди коли балатувався і казав, що за Юлю він піде у вогонь і воду,але і разу на її захист не зїздив в Київ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 ВВ 31.10.2011 18:53
Тудуб будет торчать по-видимому в Черкассах до выборов. Отрабатывать свои бочины, которые напорол во время выборов прошлых, курируя один из западноукраинск их регионов. результат - пердоны не добрали голосов а партийная казна существенно похудела. Говорят, что команда Борисовича прикарманила неслабую сумму. о чем сразу стало известно папе. Тот и сослал Борисыча в Черкассы грехи отмаливать. И как дополнение - обеспечивать собственным денежным ресурсом выборы. Одни отработал, остались парламентские... Тока ж тулуб хитрый - свои деньги не вкладывает. Местных душит и мажоритарнщиков от ПР доит как лохов. А вы, Максим, гадаете - уедет или не уедет он. Конечно убежать хочет от проблем, которые тут создал. В то ж время не реабилетировал он себя тут. Скорее наоборот. А вот только дроужба и совместный бизнес с Януковичем дают преференции. Что перевесит - вскоре увидим. Говорят в Крым ему очень хочется. Там воздух здоровее для пенсионера-миллиардера.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #5 Тамагавк 30.10.2011 07:52
Максиме, йому вже запізно "будувати кар"єру")))))))))) У нього вже в цьому житті все склалося... А тому він є старанним солдатом (або ж офіцером) тієї команди, яку представляє, і вибір у нього один - йти туди, куди наказано. Так що твої політологічні дослідження в цьому випадку недоречні. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Де БЮТ? 29.10.2011 14:44
Не зрозуміло? Чому це у Вас так болить голова за ПР? Мені здається Ви з партії БЮТ, і мабуть Вас обрали депутатом, то що ж Ви зробили чи будете робити? А то нібито пофарбували паркан, але не свій, а сусідський. БЮТ проводила акції, а Вас не було, чи Ви в глубокому підпіллі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Два в квадраті..... 29.10.2011 11:11
Біда за бідою, родився син і той із ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 korr 29.10.2011 08:40
чому не має інформації про засідання 10 сесії Черкаської районної ради? здається, там відбувалися цікаві речі!!?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100