10 квітня відзначає свій день народження наш дорогий і люблячий син, турботливий батько, брат, дядько Григорій Петрович Душейко із Васютинець!

DSC_0897

Бажаємо тобі і усім нам у цей непростий час такого жаданого й омріяного миру,  великої пошани та доброго блага, достатку в домі, та теплоти рідних сердець, відради душі та бадьорості на довгі роки.

Віримо, що яскраві промені твого працелюбства, принциповості, благодатні зерна професійного таланту щоразу зростатимуть щедрим урожаєм добра, людяності та любові! Нехай Всевишній і ангел-хранитель  завжди оберігає всю твою родину, а щаслива зірка вказує на вірний і правильний шлях! Благополуччя, терпіння та життєвої тобі енергії!  З днем народження!

З любов’ю і повагою родина Душейків

 

Асоціація «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» щиро і сердечко вітає із днем народження фінансового директора корпорації «Дніпро» Григорія Петровича Душейка!

Григорій Петрович не лише досвідчений менеджер і талановитий господарник,  він- людина активної життєвої позиції, щедрий меценат та благодійник, віце-президента однієї з найбільших федерацій пауерліфтингу в Україні – UkrainianPowerliftingCommittee, президент Чорнобаївського СК «ВІКІНГ»  та президентом СК «Черкаські богатирі». А мудрість, доброту, справедливість та щирість його душі знає кожен, хто хоч раз мав нагоду разом з ним працювати чи спілкуватися.

Тому у ці найтяжчі для України дні променем світла нехай стануть для Вас, шановний Григорію Петровичу, наші вітання. Єдине головне побажання нині  міцного здоров’я, невичерпних сил, непохитної витримки і єднання заради перемоги і миру  в нашій країні. Нехай Ваші життєві горизонти наповнюються новими мріями, бажання здійснюються, Всевишній береже Вас і Ваших близьких, а Матір Божа захистить усю Україну від війни та руїни.

реклама
bigmir)net TOP 100