10 квітня, теплим, весняним вітром прилинув черговий день народження в долю дорогого нашого сина, люблячого чоловіка, турботливого батька, брата, дядька, фахівця аграрної галузі Григорія Петровича Душейка із Васютинців!


Душейко

Сердечно вітаємо тебе, і бажаємо невгасимої іскорки в очах, натхнення, радості в житті, успіху в роботі та щедрої світлої долі, багатої на любов і добро. Нехай же якнайшвидше закінчаться ці лихоліття і знову на нашій рідній, українській землі запанує мир і спокій. Хай поможе нам  в цьому Бог та надія на власні сили. Міцного тобі здоров’я,  добробуту, любові та злагоди, родинного тепла, радості від дітей та здійснення світлих мрій, довгого та процвітаючого життя поряд з рідними та близькими!

З любов’ю  родина Душейків

Асоціація «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» надсилає свої вітання знаному аграрію й меценату, фінансовому директору корпорації «Дніпро» Григорію Петровичу Душейку!

Хай і надалі буде плідною Ваша нелегка праця на благо рідного краю та держави, твердою віра, непоборною сила духу! Бажаємо Вам відваги і незламності, міцного здоров’я, омріяного миру і непохитної віри в те, що Україна є, була і буде, щоб якомога швидше в нашій країні настали спокійні часи, а життя повернулося у звичне русло. Нехай Ваша подальша життєва дорога завжди веде до перемог, а доля дарує дні, наповнені щастям та миром!

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100