В славному місті Миронівка, Київської області 16-17 вересня 2023 року, відбудеться міжнародний турнір  Кубок Мирона ІV з пауерліфтингу та окремих вправ. Головою оргкомітету змагань є відомий миронівський пауерліфтер Ігор Володимирович Коцюба . Організацію та проведення змагань здійснює Комітет Пауерліфтингу України (UkrainianPowerliftingCommittee - UPС).

Кубок Мирона ІV UPС проводився за фінансової підтримки нашого земляка з Черкащини, мецената, підприємця, віце-президента федерації UPC Григорія Петровича Душейка. Він традиційно допомагає в проведенні всеукраїнських та міжнародних змагань з пауерліфтингу федерації UPC, і зокрема Кубку Мирона. За доброю традицією на турнір, який завжди проходить на високому організаційному рівні та в комфортних умовах, планують завітати найсильніші пауерліфтери України. А рекордний призовий фонд цьогорічного Кубку Мирона 75 000 грн, простимулює спортсменів до запеклої боротьби та високих результатів.

Кубок Мирона

Спортивний клуб «Черкаські богатирі», почесним Президентом якого є Григорій Петрович Душейко, отримав запрошення від оргкомітету турніру та активно готується до Кубку Мирона ІV UPС. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати св’ято сили в козацькому місті Миронівка.

З додаткових питань звертатися до оргкомітету змагань за телефоном: (093)290 68 77

реклама
bigmir)net TOP 100