Понад дев’ятсот дітей з дев’яти навчальних закладів Чорнобаївщини (Вереміївки, Москаленок, Васютинець, Старого Ковраю, Степового, Красенівки, Франківки, Нового Життя та Чевельчі Оржицького району Полтавської області) отримали подарунки в передноворічні свята від родини Душейків - засновників сільськогосподарської корпорації «Дніпро».

DSC04955

Такі акції на День Святого Миколая та Новий рік вже стали доброю традицією для підприємства. Адже небайдужість Душейків до підростаючого покоління є важливим чинником у вихованні життєрадісних, щасливих, доброзичливих дітей. Тому вже не перший рік вони дарують всім дітлахам солодкі і приємні моменти.

Радісний сміх під час святкування, щасливі дитячі оченята – це та подяка, на яку й чекали їх шефи. Скільки вражень у дітей та дорослих. Без подарунків не залишились і педагогічні колективи. Одні отримали кольорові принтери, сканери, ксерокси, інші - музичні центри, коркові дошки та канцтовари, спортивний інвентар, а ще для потреб шкільних їдалень було придбано електром’ясорубки та іншу необхідну електротехніку.

IMG_0148

Фінансовий директор корпорації Григорій Душейко особисто побував у кожній школі та привітав усіх із улюбленим святом, що родом з дитинства.

Виступаючи перед учнівськими та педагогічними колективами, запевнив, що родина Душейків і надалі буде піклуватися й допомагати навчальним закладам, та побажав усім щедрого і щасливого новоріччя, здоров’я, миру, благополуччя, любові, добра, невичерпної енергії, оптимізму й успіхів у всіх починаннях.

IMG_20181221_115054

Варто відзначити, що корпорація «Дніпро» не тільки постійно дбає про майбутнє покоління, відпочинок та оздоровлення дітей, а й допомагає вирішувати безліч фінансових проблем, зокрема, харчування в навчальних закладах.

20181221_100134

Як зазначила директор Красенівського НВК Наталія Василівна Нікітченко, допомогу і підтримку від засновників СТОВ «Красенівське» вони отримують протягом багатьох років, і вона є вагомою:

- Дякуючи цьому, - каже,- ми маємо можливість створювати такі умови, щоб наш навчальний заклад функціонував на належному рівні. Крім допомоги в поточних ремонтах та вирішенні різних проблем, господарство організовує підвезення дітей до школи, виїзди на різні змагання, олімпіади та конкурси, як районного так і обласного рівня. А найголовніше - це турбота про здоров’я дітей, забезпечення безкоштовним харчуванням усіх учнів школи та організація їх літнього відпочинку.

***

Новорічні вітальні адреси та солодкі подарунки (4600 шт.) отримали працівники корпорації «Дніпро», пайовики та пенсіонери. А загалом на новорічні святкування витрачено майже мільйон гривень.

IMG_20181221_110858 (1)

Це не враховуючи того, що протягом року засновники підтримують соціальну сферу та культурний розвиток сіл, де свою діяльність веде корпорація: відбудовують святині, ремонтують дороги, допомагають школам та дитсадкам, підтримують спорт, встановлюють дитячі майданчики, піклуються про одиноких та людей похилого віку, не залишають поза увагою і проблеми медичної сфери.

реклама

Інші матеріали по темі:

bigmir)net TOP 100