В черговий раз спортсмени СК «ВІКІНГ» не тільки привезли золото, захищаючи рідну Чорнобаївщину на Чемпіонаті Києва та Київської області з пауерліфтингу та окремих вправ UPC, який відбувся у минулі вихідні, але й встановили три рекорди України, здобувши 11 золотих, 5 срібних, 4 бронзових медалей та одну нагороду в Абсолютній першості.

вікінг

Ці змагання, на які було заявлено понад 200 достойних суперників, що випробовували себе у 276 номінаціях, дали можливість чотирнадцятьом чорнобаївським спортсменам показати себе, показати результати тих зусиль, до яких вони тривалий час готувалися.

Звісно, перемоги даються нелегко. Але з ретельною підготовкою вікінгів, їхнім дружнім, моральним налаштуванням та обдуманими організаційними моментами з боку президента спортивного клубу Григорія Душейка - мецената багатьох турнірів, які проводить федерація UPC, та чемпіонату Світу, - це можливо.

Вкотре команда щиро дякує Григорію Петровичу за те, що він знаходить можливість не просто розвивати спорт, забезпечуючи всім необхідним для тренувань, а й на ділі підтримувати, таких, як вони, молодих людей, дає можливість сільським юнакам та дівчатам реалізувати себе, набувати досвіду і впевнено крокувати до своєї мети.

реклама
bigmir)net TOP 100