15-16 червня 2019 року в конгрес-центрі “Українский Дім”, на вул. Хрещатик, 2, в центрі столиці України, відбувся ще один турнір "Відкритий Чемпіонат з пауерліфтингу міста Києва". В рамках цього турніру на спортсменів чекала маса «бомбових» подій і заходів. Федерація WPRO підготувала для пауерліфтерів велику і цікаву програму.

вікінги

Виступаючи на змаганнях різних рівнів та провівши продуктивний сезон, команда СК «ВІКІНГ» повинна була йти в міжсезоння та відпочивати від насичених цьогорічних чемпіонатів, але так як даний турнір організувала федерація WORLD POWERLIFTING RAW ORGANIZATION, яка 26 травня провела наймасштабніший турнір в історії українського пауерліфтингу "Spartans Tournament", ми не змогли пропустити дану подію. Цікавим фактором ще стало те, що 16 червня 2019 року в Києві повинен був відбутися семінар від президента WRPF Кирила Саричєва.

При ініціативі Григорія Петровача Душейка, президента СК «ВІКІНГ», який постійно підтримує нашу команду та веде активну роботу у популяризації і розвитку спорту і здорового способу життя серед молоді, неодноразово доводить, що здорове покоління - це міцний фундамент для розвитку сильної нації, було прийнято рішення взяти участь у Чемпіонаті Києва, і не просто взяти, а знову продемонструвати свою силу і міць. Щоб наші хлопці і дівчата побачили і відчули, що таке чемпіонат ТОП рівня.

Після урочистостей розпочалися змагання, які тривали протягом двох днів. Чорнобаївські «ВІКІНГИ» взяли участь у вправі, яка активно розвивається на тереторії України і має популярність серед силових федерацій - це строгий підйом штанги на біцепс. Хоч і була серйозна конкуренція, але спортсмени вміло продемонстрували свою силу і витримку та вибороли 6 золотих нагород, взявши максимум, ставши чемпіонами та призерами Чемпіонату Києва з пауерліфтингу та окремих вправ, і посіли такі призові місця:

Гришко Вадим:

- підйом штанги на біцепс до 67,5 кг - 1 мiсце (62,5 кг);

Чорногор Віталій:

- підйом штанги на біцепс до 75 кг - 1 мiсце (61 кг);

Данник Андрій:

- підйом штанги на біцепс до 100 кг - 1 мiсце (76 кг);

Зоря Віта:

- підйом штанги на біцепс до 67,5 кг - 1 мiсце (37,5 кг Teen);

Карпич Марія:

- підйом штанги на біцепс до 56 кг - 1 мiсце (32,5 кг Teen);

Шамрай Лілія:

- підйом штанги на біцепс до 52 кг - 1 мiсце (28 кг Teen).

Хоча й була конкуренція, та результатами задоволені. Хлопці й дівчата гідно представили наш клуб. Ми вкотре довели, що СК «ВІКІНГ» на сьогодні є одним з найсильніших клубів України.

Турнір пройшов на градусі запеклих змагань і бородьби. Федерація і її зіркова команда на чолі з Президентом Дмитром Соловйовим та віце президентом Олексієм Соловйовим в черговий раз продемонстрували високий рівень організації та проведення кваліфікованих і професійних за значимістю турнірів на теренах України.

Хочемо сказати слова вдячності за постійну допомогу і підтримку нашої команди на стартах з силових видів спорту Григорію Душейку, справжньому лідеру, людині честі і гідності, який завжди доводить свої слова добрими вчинками і рішучими діями на користь здорової та спортивно розвинутої нації. Дякуємо Вам за ваш вагомий внесок у розвиток молодіжного спорту на Черкащині і його популяризації на території України.

Ми в черговий раз довели, що Чорнобаївський край не переможний і в числі кращих. Зараз команда буде йти на відпочинок, щоб з новими силами зайти в новий змагальний сезон і продовжити здобувати перемоги та прославляти рідний край. Вікінги вперед! Слава Україні!

Валентин Гонтар,

капітан СК «ВІКІНГ»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100