24-26 липня в Києві відбувся один з найбільш рейтингових і масових турнірів змагального сезону силового триборства - Чемпіонат України 2020 з пауерліфтингу та окремих вправ UPC, де проходив відбір на Чемпіонат Європи 2020 GPA/IPO, на якому можуть позмагатися лише кращі з кращих.

2

Постійним і одним з головних гостей турніру став президент СК «ВІКІНГ» Григорій Душейко, меценат проведення Чемпіонату світу з пауерліфтингу GPA-IPO 2018 в Україні. У вітальному слові він, зокрема, зазначив, що Україна славиться своїми спортивними талантами. Має їх і Чорнобаївський край, який з гордістю на сьогоднішньому дійстві представляє спортивний клуб «ВІКІНГ», рівняючись на своїх земляків: славетного, легендарного борця, чемпіона чемпіонів І.М.Піддубного та олімпійського чемпіона А.І.Хіміча.

Далі своєю присутністю на святі сили Григорій Петрович особисто підтримував команду, мотивуючи спортсменів на високі результати. Цього разу чорнобаївці представили свій клуб в числі чотирнадцяти спортсменів в двадцяти номінаціях. За результатами змагань, в запеклій і безкомпромісній боротьбі серед 242 учасників чемпіонату абсолютно всі посіли призові місця і вибороли двадцять чотири нагороди: сімнадцять золотих, дві срібні, одну бронзову та взяли чотири абсолютні першості.

Вікінги з гідністю відстояли честь славетного Чорнобаївського краю, Золотоніського району та рідної Черкащини. Адже через Covid-19 спортсмени потрапили у важкі для себе обставини з епідеміологічною ситуацією і відсутністю тренувань (карантин, закриття залів тощо). Та, попри все, учасники команди вкотре довели свій високий рівень підготовки та підтвердили, що вони є одним з кращих клубів України.

1

Вже вкотре команда представила найбільшу кількість спортсменів на турнірі, де ще жодна з представлених команд не може зрівнятися з СК «ВІКІНГ» за чисельністю. Завдяки згуртованості, одній ідеології і чіткому керівництву команда займає позиції лідера серед силових команд України. А завдяки постійній підтримці президента команди Григорія Душейка, який протягом двох років повністю фінансово забезпечує клуб, спортсмени здобувають перемоги впевнено. Бо справжня сила народжується в голові. Вона змушує йти, навіть коли тіло хоче впасти.

3

Валентин Гонтар, капітан СК «ВІКІНГ», майстер спорту міжнародного класу:

– Наразі команда вже почала підготовку до Чемпіонату Європи, який відбудеться 14-15 листопада в м. Києві, де за перемогу боротимуться топові спортсмени з усього світу. А ми, вікінгівці, будемо доводити, що Чорнобаївщина – це непереможна земля, на якій проживає, працює та тренується сильна і здорова молодь.

Наступний свій старт команда проведе 19 вересня 2020 року в м.Миронівка, де відбудеться грандіозний та запеклий турнір із призовим фондом у 50 тисяч гривень - Кубок Мирона II, де до боротьби зійдуться найкращі атлети України.

Всі спортсмени команди щиро вдячні за постійну фінансову і моральну підтримку президенту СК «ВІКІНГ» Григорію Петровичу Душейку, який активно працює і робить все для того, щоб українська нація була здорова і спортивна. Саме він доводить, що спорт є важливим складником життя суспільства, який має підтримуватися і розвиватися завдяки органам місцевого самоврядування, місцевої та центральної влади і здоровому глузду людей.

Щиро дякуємо федерації Ukrainian Powerlifting Committee за те, що тримають статус ТОП організації серед всіх федерацій пауерліфтингу України. Дякуємо всім людям, які в нас вірять і підтримують, особливо своїм рідним, друзям, знайомим і навіть незнайомим, всім тим, хто своєю вірою в нас здобуває перемоги разом з нами. Вікінги, вперед. Тільки перемога.

реклама

Інші матеріали по темі:

bigmir)net TOP 100