Пауерліфтери СК «ВІКІНГ» отримали від президента клубу Григорія Петровича Душейка грошові нагороди та грамоти за  успішні здобутки на чемпіонаті України 2020 з пауерліфтингу та окремих вправ UPC,  який 24-26 липня проходив в місті Києві.

Після кількамісячної перерви на карантин силачі не втратили своєї форми, адже, аби показати високі результати в найбільш рейтинговому і масовому турнірі силового триборства, їм допомогли самостійні щоденні тренування, жага до перемоги, командний дух й, беззаперечно, вагома  підтримка з боку президента спортивного клубу.

1..

Спортсмени безмежно вдячні своєму президенту Григорію Душейку, авторитетному лідеру, який веде їх до нових перемог. Завдяки йому спорт на Черкащині все більше й більше розвивається, молодь прагне йти в спортивні зали, вести здоровий спосіб життя і глибше розуміти, що від наполегливих занять фізичною культурою та спортом залежить їхнє щасливе майбутнє.

Загальне фото 2

Віта Зоря (с.Хрущівка, Золотоніський район):

– Для мене і моїх ровесників Григорій Петрович став людиною, яка змінює життя  на краще та втілює мрії у реальність. Вдячні  йому за моральну та матеріальну підтримку у підготовці та участі на всіх змаганнях, за змогу тренуватися у відремонтованому залі, в якому є необхідні тренажери на всі групи м’язів. Дякуємо, що він  не втомлюється спрямовувати свій час, власні кошти на розвиток спорту. Коли є поруч такі люди, як Григорій Петрович, який щиро вболіває за кожного з нас, надихає, а головне – вірить в те, що ми на правильному шляху, це  тільки наближає нас до своїх цілей і вершин.

Чотирнадцятирічна Людмила Івашина (с.Лукашівка, Золотоніський район):

– На чемпіонаті України я викладалася на всі сто. Незважаючи на те, що під час карантину спортивні зали були закриті, я наполегливо тренувалася вдома. На змаганнях, звісно, хвилювалася, але завдяки настановам та підбадьорюванню капітана Валентина Гонтара та президента клубу Григорія Петровича, я зібралася і чудово виступила.  Щиро вдячна їм,  своїй найкращій команді, батькам, що вірять в мене й в усьому підтримують. Дякую за преміальні, сльози радості, це так приємно.

Юлія Пономаренко

Юлія Пономаренко (м.Золотоноша):

– Рада від того, що віднедавна стала частинкою сильної  Чорнобаївської команди «ВІКІНГ» і маю можливість виступати в її складі. Звісно, змагання дають більше можливостей для отримання досвіду. Добре, що це розуміє президент клубу Григорій Душейко, який допомагає в поїздках та участі в різних чемпіонатах, а це, повірте, великі кошти. Була приємно здивована за неочікувані нагороди - преміальні, грамоту й квіти, адже все це стимулює до ще більшого задоволення і бажання працювати і рухатися далі, долаючи будь-які перешкоди.

Загальне фото 3

Батьки Максима Чорненка, наймолодшого дванадцятирічного учасника з Чорнобаю, також сердечно дякують президенту Григорію Душейку за підтримку, стимул до кращих результатів, приємні і достойні винагороди. Висловлюють слова вдячності і на адресу тренера Валентина Гонтара, який має здатність захоплювати своїх учнів, відкривати їм нові шляхи, мотивувати на яскраві та ще гучніші досягнення.

Ніна Семенова

реклама
bigmir)net TOP 100