Благодійні вчинки людей, які продиктовані доброю волею та небайдужістю, безкорисливою підтримкою тих, хто її потребує, завжди викликають захоплення. Благодійниками не народжуються, ними стають. Саме так можна сказати про фінансового директора, співзасновника  корпорації «Дніпро», що на Чорнобаївщині, Григорія Петровича Душейка, молодого і досвідченого керівника – аграрія. Він не лише успішно займається своїми професійними справами, а й на прикладі свого батька Петра Григоровича, маючи таку внутрішню потребу, на ділі допомагає іншим. Бо, як говорить сам, живе за принципом: життя має свою цінність дотих, доки ти можеш допомагати  та творити добро людям. І робить це не лише для тих, хто працює в господарствах корпорації «Дніпро», а й для жителів району та області.

Григорій Душейко

Й ось, нещодавно почувши про біду, яка сталася під час відпочинку з молодим двадцятитрирічним  юнаком Сергієм Мурзою з Чорнобаю, Григорій Петрович не залишився байдужим і проявив свою людяність.  За словами батька Анатолія Івановича, син отримав серйозні травми хребта. На даний час після оперативного втручання в одній із столичних клінік  проходить період реабілітації і не втрачає надії на одужання.

Мурза

– Хороші справи, які робить Григорій Петрович, - говорить згорьований батько, - заслуговують великих слів поваги і вдячності. Адже це, крім фінансової, ще й моральна підтримка, яка так потрібна нашому синові і нам.

Родина безмежно дякує  Григорію Петровичу за значну допомогу, як і всім, хто в найважчий  період не залишив їх сім’ю на самоті, допомагав  і допомагає нині.

Багатодітна -Заїка

Розчулила і викликала подив та сльози звістка про передані кошти в сумі десять тисяч від Григорія Петровича Душейка у багатодітної мами Інни Іванівни Заїки з Кантакузівки, що на Драбівщині. Вона й до цього часу перебуває в стресовому стані після пережитого лиха, коли від замикання електропроводки вночі загорівся будинок, який сім’я нещодавно придбала. Від нього після пожежі залишилися одні стіни. Тяжко дивитися на змучених трагедією батьків та перелякані очі восьми дітей. Найстаршому Владиславу дев’ятнадцять років, а наймолодшій Лілії п’ять. Тож чи можна  цю родину залишити в біді, адже Григорій Петрович сам батько чотирьох дітей і все, що пов’язане з дітьми, завжди зачіпає його за душу.

Філонова

Допоміг  Григорій Петрович  і родині Філонових з Золотоноші, які вже дев’ятий рік переживають суцільний біль і ведуть боротьбу за повноцінне життя і здоров’я  свого синочка і внука Іллі. Бабуся Тетяна Олександрівна, отримуючи кошти, схвильована висловила слова подяки доброчинцю та розповіла історію свого онука:

-З недугою Іллюші ми з донькою боремося з самого народження, він переніс  вже чотири операції. Йому восени буде дев’ять років, відвідує школу, розумово нормально розвинута дитина, а у фізичному плані велика проблема. Потрібне  постійне лікування та проведення всіх реабілітаційних заходів, бо хлопчик росте, а хвороба не чекає. А на все це потрібні немалі кошти. Про добрі справи всієї родини Душейків ми начувані і на Золотоніщині. Дякуємо Григорію Петровичу за небайдужість і добре, відкрите серце. Для нас це не просто допомога – це надія на повноцінне життя нашої дитини, яка за своє коротеньке життя уже пізнала  болі і страждань більше, ніж деякі дорослі. Завдяки Вам наш синок зможе наблизитись до своєї великої мрії – бути здоровим і щасливим, як усі діти. Нехай Бог благословить Вас,  миру та благополуччя Вашому дому та здоров’я всій родині.

Мабуть, якби більшість людей, що мають фінансової статки і просто можливість  протистояти людським бідам, безгрошів’ю, хворобам, так, як це робить Григорій Петрович, подавали руку допомоги, зробивши благочинність частиною свого життя, то світ ставав би кращим.

Валентина Згура

реклама
bigmir)net TOP 100