Кращим спортсменом жовтня 2020 року за версією міжнародної організації GPA/IPO визнано Валентина Гонтара, капітана Чорнобаївського СК «ВІКІНГ».

Фото 1 Гонтарjpg

– Для мене, – як зізнався  Валентин, майстер спорту міжнародного класу, – це зовсім неочікувана перемога. Дуже радий від того, що тепер моє ім'я назавжди буде вписано в історію світової федерації Global Powerlifting Federation.  Тільки кращі з кращих мають право отримувати таке звання. А цей результат моїх наполегливих і постійних тренувань в тренажерному залі, мабуть, і є найціннішою нагородою. Тепер маю нову мотивацію сміливо рухатися вперед, до своїх бажань, цілей, до нових вершин. Щиро вдячний за визнання міжнародній організації з пауерліфтингу, дякую своїй найкращій команді за єдність і підтримку, усім, хто щиро вболіває і залишається з нами думками.

Фото 2

Особлива подяка Григорію Петровичу Душейку, президенту СК «ВІКІНГ», людині, яка вкладає душу в нашу команду, всіляко допомагає й підтримує, мотивуючи спортсменів показувати високі результати на чемпіонатах різних рівнів. Українська нація завжди була непереможна, і вкотре ми це довели.  А цей титул  подарував чудову можливість не тільки радіти  особистим успіхам, але й планувати майбутні перемоги «ВІКІНГів».

120474012_780071189239692_202605644588479757_n

реклама
bigmir)net TOP 100