Гідно представили свій клуб 14 листопада в Києві на одному з найбільш рейтингових і престижних турнірів змагального сезону силового триборства - Чемпіонаті Європи 2020 GPA/IPO з пауерліфтингу та окремих вправ спортсмени команди СК «ВІКІНГ». Участь у чемпіонаті стала можливою завдяки підтримці президента клубу Григорія Душейка.

№1

З дотриманням всіх карантинних обмежень організаторам змагань вдалося зібрати велику кількість топових учасників силових видів спорту на одному помості та провести міжнародні змагання.

Шість найсильніших і найдостойніших спортсменів-пауерліфтерів своєю першою появою в повному комплекті новенької сучасної спортивної форми з символікою СК «ВІКІНГ» змусили звернути на себе увагу й зачарувати навіть суперників, справжніх професіоналів, які приїхали випробувати свої сили на турнір світової організації GPA/IPO з України та країн Європи.

Можна з впевненістю сказати, що Чорнобаївському СК «ВІКІНГ», який своїми досягненнями виборов право змагатися на висотах європейського рівня у неймовірно складному, жорсткому суперництві, фортуна щедро посміхнулася й цього разу.

Із хвилюванням від переповнених вражень наші спортсмени чекали тієї хвилини, коли почують свої імена і вийдуть для отримання заслужених винагород. Впевнено заявили про себе Валентин Гонтар (капітан команди, смт. Чорнобай), Юлія Пономаренко (м. Золотоноша), Ярослав Слуцький (смт. Чорнобай), Владислав Костюков (смт. Чорнобай), Олексій Жадько (с. Скородистик), Максим Чорненко (смт. Чорнобай), яким вдалося перевершити власні рекорди, зробити справжній прорив, вириваючи кожен кілограм, й здобути 4 золотих, 2 срібних медалі та нагороду в Абсолютній світовій першості.

Великий вклад в яскравий і переможний виступ команди зробив президент клубу Григорій Душейко. Він постійно фінансово підтримує пауерліфтерів й вкладає в розвиток спорту власні кошти. Наприклад, аби додати стимулу та мотивувати команду, напередодні Чемпіонату Європи ним було закуплено п’ятнадцять комплектів фірмового одягу, виготовленого спеціально на замовлення з символікою СК «ВІКІНГ» - спортивні костюми, футболки, кросівки, захисні маски.

№2

Тому спортсмени СК «ВІКІНГ», яких знають не тільки на теренах Черкащини і які встигли заявити про себе на весь світ, висловлюють свою щиру вдячність Григорію Петровичу Душейку за розуміння і матеріальну підтримку, за опіку й заохочення, за його надійне плече й турботу.

№3

«Згуртуванню нашої команди ми щиро завдячуємо президенту клубу Григорію Петровичу, а також  його надійній опорі, великій прихильниці спорту, дружині Олені Василівні, мамі чотирьох дітей, яка своєю присутністю на турнірах, не шкодуючи емоцій, підтримує кожного з нас – говорять вікінгівці. - Цими днями Олена Василівна святкує свій день народження, а це радісна подія для усіх нас. Команда «ВІКІНГів» з великим задоволенням приєднується до численних вітань на адресу Олени Василівни, і бажає їй вдосталь здоров’я, любові, радості. Жіночої чарівності, щедрої долі та Божої благодаті! Дякуємо, що Ви з нами!»

Ніна Семенова


реклама
bigmir)net TOP 100