Професійну бігову доріжку «Атлето А7» для покращення умов тренування отримали чорнобаївські пауерліфтери з ініціативи Олени Душейко, дружини президента СК «ВІКІНГ» Григорія  Душейка.

IMG-11b561aa13cf0f036a154038346843e9-V  

Доріжку встановили в тренажерному залі спортивно оздоровчого комплексу, де в одній із кімнат проводять свої тренування вікінгівці, які вдало виступають на змаганнях різних рівнів і завжди показують високі результати.

Це вже не перше професійне спортивне обладнання, яке молода сім’я Душейків презентує учасникам спортивного клубу для забезпечення тренувального та змагального процесу СК «ВІКІНГ», як в Чорнобаї, так і Лукашівці та Хрущівці (Золотоніського району). Адже вони добре розуміють, аби займатися спортом потрібні не тільки фізичні зусилля та бажання учасників, а й чималі матеріальні витрати.

Капітан команди Валентин Гонтар від усіх учасників СК «ВІКІНГ» щиро подякував Олені Василівні та Григорію Петровичу за тренажер, за постійне сприяння фізичному розвитку молодого покоління. За те, що в цей нелегкий для всіх нас час, знаходять кошти, щоб підтримати та допомогти в організації та фінансуванні спортивного життя учасників клубу, жителів селища, тим самим піклуючись про здорову, спортивну та щасливу націю.

IMG-33913b7e52223440a40fd658713406e8-V

Ніна Семенова

реклама

Інші матеріали по темі:

bigmir)net TOP 100