Президент СК «ВІКІНГ» Григорій Душейко обійняв посаду віце-президента однієї з найбільших федерацій пауерліфтингу в Україні - Ukrainian Powerlifting Committee, а капітан команди втретє став спортсменом року.

СК ВІКІНГ

Чорнобаївський СК «ВІКІНГ» знову дав привід пишатися результатами та досягненнями його членів. Дванадцять спортсменів в дванадцяти номінаціях 4 грудня на «Відкритому Кубку Києва з пауерліфтингу, жимового двоборства та окремих вправ UPC» з честю відстояли престиж клубу та рідного краю. Вікінгівці спромоглися показати максимальний результат. Майже всі учасники посіли призові місця й отримали шість золотих та чотири срібних медалей.

Заключні змагання карантинного 2020 року одного з наймасовіших регіональних турнірів, який був прирівняний до рангу міжнародного, запам’ятався учасникам клубу найбільшою кількістю спортсменів, великою конкуренцією, емоціями, отриманим досвідом і яскравою перемогою. Підводячи підсумки 2020-го року, можна з впевненістю сказати: рік, що минає, став для чорнобаївських пауерліфтерів одним із найважчих, але в цілому дуже насиченим та успішним. «Відкритий Кубок Києва з пауерліфтингу, жимового двоборства та окремих вправ UPС» став черговим доказом вправності спортсменів і приніс в їхню скарбничку низку медалей різних гатунків.

Безумовно успіхи спортсменів не були б такими яскравими й беззаперечними, якби не підтримка президента СК «ВІКІНГ» Григорія Душейка. Він не тільки фінансує поїздки спортсменів на змагання, забезпечує учасників спортивною формою та екіпіровкою, інвентарем для повноцінних тренувань, а й виступає меценатом багатьох турнірів. А його особиста присутність на всіх без винятку чемпіонатах, ентузіазм, помножений на організаторські здібності, і є свого роду запорукою успіху команди силовиків.

СК ВІКІНГ...

Та кульмінаційний момент підведення підсумків турніру став чи не найбільш приємною подією для всієї команди. Сенсаційною і приголомшливою новиною стало призначення Григорія Душейка, одного із постійних спонсорів федерації, на посаду віце-президента комітету пауерліфтингу України (Ukrainian Powerliftin gCommittee) за вагомий внесок у розвиток пауерліфтингу та за колосальну підтримку спортсменів у їхніх досягненнях.

Пишаємося й здобутками капітана команди Валентина Гонтара, який втретє поспіль отримав титул «Спортсмен року 2020» серед чоловіків Аматорського дивізіону федерації UPC. Не зважаючи на травму чоловік вкотре довів, що можливостям людського організму немає меж.

Для команди це був заключний турнір цього року. Залишивши вагомий відбиток у спортивній історії Чорнобаївщини, переповнені емоціями і з новим запалом учасники СК «ВІКІНГ» йдуть в міжсезоння, аби із новими силами готуватися до майбутнього змагального сезону, щоб утримати статус одного з кращих клубів України.

Ніна Семенова

реклама
bigmir)net TOP 100