Фінансовий директор корпорації «Дніпро» Григорій Душейко - молодий і досвідчений керівник, благодійник і меценат. Він не лише успішно займається аграрними справами, а й активно підтримує розвиток спорту і здорового способу життя не лише на Черкащині, але й в Україні. На даний час обіймає посади віце-президента однієї з найбільших федерацій пауерліфтингу в Україні – UkrainianPowerliftingCommittee, є президентом Чорнобаївського СК «ВІКІНГ» та президентом СК «Черкаські богатирі».

DSC_0897

Підтримку мецената неодноразово відчували юні спортсмени, яким він не лише фінансував поїздки на змагання, забезпечував спортивною формою та екіпіровкою, інвентарем для повноцінних тренувань, а й виступав меценатом багатьох турнірів. А така допомога є запорукою успіху команд силовиків.

Чимало років поспіль Григорій Петрович бере активну участь у різних соціальних проектах, осучаснюючи заклади освіти, приміщення для дозвілля дітей та молоді, облаштовуючи спортивні зали, ігрові майданчики та зони відпочинку в селах Чорнобаївщини. Доброчинець не залишається осторонь і чиєїсь біди. Його благодійні вчинки продиктовані доброю волею та небайдужістю, і це вже стало невід’ємною частиною його життя.

IMG_2373

Григорій Душейко - батько чотирьох дітей, яких виховує разом з дружиною Оленою. Тому все, що пов’язане з дітьми, родинами, яких спіткала біда та горе, чи хтось потрапив в скрутне становище, йому не байдуже. Він неодноразово передавав таким сім’ям одяг, іграшки, меблі, кошти. Переймається життєвими проблемами та допомагає матеріально тяжкохворим землякам і не лише Чорнобаївщини, а й Золотоніщині, Драбівщині. В час пандемії, долучаючись до різних соціальних програм, багатьом шкільним навчальним та медичним закладам неодноразово передавав захисні медичні маски задля додаткового захисту.

IMG_5459

10 квітня Григорій Душейко святкує День народження! Рідні, друзі, знайомі, партнери та усі вдячні люди щиро вітають Григорія Петровича та зичать йому успіху, здоров’я, натхнення та сил досягати мети! Нехай Господь щедро благословляє Вас і Вашу родину!

DSC_0906

реклама
bigmir)net TOP 100