Чорнобаївські спортсмени СК «ВІКІНГ» на чолі з президентом клубу, Григорієм Душейком, потужно стартували на Чемпіонаті України з пауерліфтингу та окремих вправ!

Фото 1

14-16 травня в Києві відбувся один з найбільш рейтингових і масових турнірів змагального сезону силового триборства - Чемпіонат України 2021р. з пауерліфтингу та окремих вправ UPC, де проходив відбір на Чемпіонат Євразії 2021 GPA/IPO.

Продуктивно, з подвійною силою, виходячи на свої найкращі результати, «ВІКІНГИ» здобули десять золотих та дві срібних нагороди, ставши Чемпіонами та призерами престижного всеукраїнського турніру. Учасники комади встановили шість рекордів, з яких два -України, два- Європи та два- Світу тим самим з гідністю відстояли честь рідної Черкащини та славетного Чорнобаївського краю. Вкотре постійним і одним з головних почесних гостей турніру став віце -президент федерації UPC, президент СК «ВІКІНГ» меценат проведення багатьох, різних за рангом турнірів в Україні - Григорій Петрович Душейко. Він, своєю присутністю на святі сили неабияк підтримував нашу команду, мотивуючи спортсменів на високі результати.

Завдяки такій тісній співпраці, постійній і надзвичайно великій опіці президента команди, який повністю забезпечує клуб, спортсмени здобувають перемоги якомога впевненіше. Щоб мотивувати команду на подальші перемоги та за проявлений характер і боротьбу на чемпіонаті, Григорій Петрович вручив особисто кожному вікінгівцю грошове преміювання. Така віра керівництва не може не надихати нас. Тож рухаючись в перед до нових висот учасники команди розпочали підготовку до наступного старту, який відбудуться вже цими вихідними «Відкритому Чемпіонаті Києва та області UPC 2021». Чорнобаївські пауерліфтери знову старатимуться продемонструвати незламний характер, жагу до перемоги та вкотре підтвердити престиж найкращої команди. Ми доведемо, що є сильними і мужніми нащадками та послідовниками славетного українського богатиря, великого земляка Чорнобаївського Івана Максимовича Піддубного.

Тому особливі слова вдячності за розуміння і доброту, постійну фінансову і моральну підтримку, від усієї нашої спортивної команди хочеться сказати президенту СК «ВІКІНГ» Григорію Петровичу Душейку. Дякуємо за його натхненну і самовіддану працю, за непохитну віру в нас і майбутнє України. Також дякуємо селищному голові Чорнобаївської громади Сергію Васильовичу Любивому за підтримку команди та активну позицію в розвитку спорту і здорового способу життя земляків.

А наша мета незмінна - прагнення вдосконалюватись і бути наполегливими і своїх цілях, покращувати власні спортивні результати та досягати в житті чогось більшого. А також на особистому прикладі заохочувати до занять фізичною культурою і спортом різноввікові категорії населення.

Валентин Гонтар, капітан СК «ВІКІНГ»

Фото 2

Президент федерації комітету пауерліфтингу України Богдан Воробей (на фото зліва) з віце-президентом федерації UPC Григорієм Душейком

Фото3

реклама
bigmir)net TOP 100