27 червня 2021 року в місті Глобине Полтавської області відбулися спортивні змагання з пауерліфтингу «Сlоbа PAWER 2021» (підняття штанги на біцепс, жим лежачи, станова тяга, армреслінг). Змагання відбувалися в рамках святкування  Дня молоді та Дня Конституції України  Глобинської міської територіальної громади на стадіоні «Старт».

2

На запрошення організаторів свята та за підтримки Президента спортивного клубу "ЧЕРКАСЬКІ БОГАТИРІ" Душейка Григорія Петровича, команда прийняла  участь в змаганнях.

Не дивлячись на нетипову для пауерліфтингу спекотну погоду, в змаганнях прийняли участь близько 80 спортсменів. Богатирі  змагалися в різних номінаціях та здобули наступні нагороди.

11

Онищак Богдан – вагова категорія до 110 кг:

2 місце - станова тяга;

2 місце - двоборство (Push-Pull);

3 місце – жим лежачи.

Губа Микола – вагова категорія до 82,5 кг:

2 місце - Абсолютна першість з підйому штанги на біцепс;

2 місце - Абсолютна першість двоборство (Push-Pull);

1 місце - двоборство (Push-Pull);

2 місце - підйом штанги на біцепс;

2 місце - станова тяга.

Онищак Ігор – вагова категорія до 100 кг:

2 місце - двоборство (Push-Pull);

3 місце – жим лежачи;

3 місце - станова тяга;

3 місце - підйом штанги на біцепс.

Даниленко Сергій - вагова категорія до 110 кг:

1 місце - станова тяга;

2 місце – жим лежачи;

1 місце - двоборство (Push-Pull).

ЧЕРКАСЬКІ БОГАТИРІ продовжують підготовку до Кубку Мирона, який відбудеться в вересні. Проте на серпень місяць спортсмени отримали два запрошення на заходи в яких планують прийняти участь.

4

Так, 14 серпня 2021 року в селі Красенівка  Чорнобаївської територіальної громади відбудеться масштабне відзначення з нагоди до 150-річчя з дня народження нашого славетного земляка Івана Піддубного - українського спортсмена-борця, шестиразового чемпіону світу з боротьби. На запрошення і за підтримки Президента клубу Душейка Григорія Петровича, команда "Черкаські богатирі" спільно з спортсменами спортивного клубу "Вікінг" смт. Чорнобай, прийме участь в показовому виступі з силових видів вправ.

Також, спортсмени запрошені на «Спортивний уїкенд з силового екстриму» в м. Гребінка - 21 серпня 2021 року.

реклама

Інші матеріали по темі:

bigmir)net TOP 100