14 серпня в с. Красенівка, відбулося масштабне спортивно-мистецьке дійство: Всеукраїнське свято богатирської сили на призи пам'яті І.М.Піддубного, з нагоди 150 років з дня народження відомого та славетного українця борця важкоатлета.

FB_IMG_1629054590664

Двадцять учасників Чорнобаївського СК «ВІКІНГ» смт.Чорнобай та  п’ять спортсменів спортивного клубу «Черкаські богатирі» м.Черкаси, за сприяння та підтримки президента спортивних команд Григорія Душейка, виступили з показовими силовими програмами. Тренуючись в  посиленому режимі команди вкотре довели, що є гідними нащадками предка –козака Івана Піддубного, продемонструвавши свою незгасиму енергію й завзяття, бійцівський характер, витривалість та жагу до перемоги. На головній сцені  була продемонстрована велика і різноманітна кількість силових вправ, як від юних вихованців, так і  від іменитих учасників клубу. Хлопці та дівчата, змінюючи один одного,  дивували присутніх яскравими виступами встановлюючи нові власні, навіть не заплановані рекорди, які приурочували річниці свята.

Не залишив нікого байдужим і показовий виступ багаторазового рекордсмена України – Дениса Гончарова, відомого, як «Людина-Мураха», разом з командою майстрів віртуозів екстремальних вправ з гирями,  з Сум, які із задоволенням відгукнулися на запрошення Григорія Петровича, і  без вагань прибули на свято, щоб продемонструвати вправність рухів, витривалість та силу нелюдських можливостей. Ними було встановлено вісім нових Рекордів України.

СК ВІКІНГ та СК Черкаські богатирі

Звичайно для спортсменів любого рівня змагання це завжди свято. Це чудова можливість як позмагатися так і поділитися чи перейняти досвід, адже спорт – це здоров’я. І дійсно, за відгуками гостей, вболівальників, присутніх  все заплановане організаторами вдалося і пройшло на дуже  високому рівні.

Учасники СК «ВІКІНГ», СК «Черкаські богатирі» та команди з екстремальних вправ з гирями щиро дякують Григорію Душейку, людині, яка завжди готова допомагати спорту,  стимулювати спортсменів, підтримувати їх ініціативи та бажання розвиватися. Вдячні за можливість бути присутніми на такому чудовому дійстві богатирської сили. Адже всі спортсмени з гідністю продемонстрували свої можливості.

Григорій Душейко

Тому з впевненістю можемо сказати, що справа  Івана Максимовича Піддубного -шестиразового чемпіона світу з боротьби, людини легенди, чемпіона чемпіонів, який був уособленням звитяги і незборимого національного духу буде вічно жити в пам’яті багатьох поколінь і стати гідним прикладом для наслідування.

Валентин Гонтар, завідувач сектору молоді та спорту Чорнобаївської селищної ради, капітан СК «ВІКІНГ»

реклама
bigmir)net TOP 100