Блискучі перемоги й нові власні рекорди приніс учасникам спортивного клубу «ВІКІНГ» з Чорнобаю Кубок України з пауерліфтингу та окремих вправ, який відбувся минулими вихідними в Києві. Найкращі майстри пауерліфтингу з’їхалися з усіх областей, аби продемонструвати свої сили на помості, адже далеко не кожному випадає можливість взятии участь й конкурувати з кращими з кращих.

Фото1

Цю надзвичайно важливу спортивну подію своєю присутністю, серед поважних гостей турніру, підтримали президент СК «ВІКІНГ» Григорій Петрович Душейко та селищний голова Чорнобаївської громади Сергій Васильович Любивий,  які особисто мотивували рідну команду на високі результати. А потім по закінченню Кубку України на запрошення президента федерації UPC Богдана Вороб’я долучилися до церемонії нагородження переможців, серед яких і чорнобаївці.

Саме копіткий тренувальний процес, віра в себе, допоміг вікінівцям Валентину Гонтару, Владиславу Костюкову, Олександру Ільченку, Вадиму Гришку, Віті Зорі, Лілії Шамрай, Віталію Ковбі, Дмитру Репетусі та Андрію Даннику гідно представити Чорнобаївський край на змаганнях, блискуче впоралися з усіма вправами силового триборства  і завоювали десять золотих, одну срібну нагороду та здобути три Абсолютні першості.

Але стовідсотково такий вид спорту безумовно заслуговує  найпотужнішої підтримки. Тому вкотре говоримо слова вдячності нашому президенту СК «ВІКІНГ» Григорію Петровичу Душейку, за постійну і серйозну фінансову й моральну підтримку, активне сприяння  у розвитку пауерліфтингу  та спорту вцілому. Також дякуємо селищному голові  Сергію Васильовичу Любивому за збереження і прогрес спортивного життя у Чорнобаївській громаді.

В планах на майбутнє у «ВІКІНГів» участь у «Чемпіонаті Євразії 2021 GPA/IPO», який відбудеться 20-21 листопада в Києві. Вже сьогодні колектив має запрошення на цi рейтинговi змагання  на яких будемо доводити, що Чорнобаївщина- це благословенна земля непореможного богатиря Івана Піддубного та спробуємо вибороти нагороди тепер вже світового рівня.

Фото 2

Валентин Гонтар, капітан СК «ВІКІНГ»

реклама
bigmir)net TOP 100