Вже за традицією в перші дні грудня місяця найкращі та найсильніші спортсмени силового триборства, які не бояться жорсткої конкуренції, щороку збираються у Миколаєві на міжнародному турнірі з пауерліфтингу «Залізна Нація 8», щоб позмагатися за право вибороти призове місце престижного турніру.

Гонтар В

Незважаючи на складну ситуацію з COVID-19, цього разу заявки подали понад 150 спортсменів із різних міст України та США. Цей унікальний турнір об’єднав чоловіків та жінок у різних вагових категоріях, спортивних уміннях та віку. Учасники виконували жим лежачи, присідання зі штангою та станову тягу.

Завдяки фінансовій підтримці президента СК «ВІКІНГ» Григорія Петровича Душейка, я, капітан команди, також мав можливість позмагатися серед кращих представників силового триборства і виборов чотири нагороди миколаївського турніру, з яких два перших місця та дві перемоги в абсолютній першості.

Душейко

- Пауерліфтинг до 82,5 кг - 1 місце ( сума 672,5 кг )

Присідання - 240 + 252,5 + 262,5 -

Жим лежачи - 140 + 147,5 + 150 +

Станова тяга - 255 + 270 + 275 -

- Станова тяга до 82,5 кг - 1 місце ( 270 кг )

- Пауерліфтинг Абсолютна першість (серед всіх вагових категорій) - 1 місце

- Станова тяга Абсолютна першість (серед всіх вагових категорій) - 1 місце

За підсумками змагань усі учасники отримали від організаторів пам’ятні медалі та сертифікати, а також були виявлені найсильніші спортсмени в категоріях «Аматори» та «Професіонали».

Нагародиjpg

Загалом, своїм виступом задоволений. Незважаючи на всі фактори майже повторив свою найкращу суму змагання (675 кг), не вистачило 2,5 кг, виборов чотири перемоги показавши сто відсотковий результат. Таким чином виконав завдання в повній мірі. Радий отримати такий колосальний досвід і представити свій рідний Чорнобай та Черкащину на міжнародному турнірі ТОП рівня.

Дякую за запрошення організатору турніру Вадиму Мариничу та всьому оргкомітету, суддям за справу яку вони роблять. Та найбільше вдячний Григорію Петровичу, який протягом чотирьох років підтримує нашу команду «ВІКІНГ», вкладаючи свій особистий час і кошти в розвиток спорту в рідному краї та Україні. Слова вдячності адресую і Чорнобаївському селищному голові Сергію Васильовичу Любивому, який щиро уболіває за кожен наш виступ і реальними справами підтримує розвиток спорту в громаді.

Валентин Гонтар, капітан СК «ВІКІНГ»смт.Чорнобай

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100