реклама

реклама

Йдеться про 9-річного Всеволода Яшного, найбільшим захопленням якого є фокуси та цікаві шоу у виконанні знаних блогерів-мільйонників України – команди «Magic Five». Хлопчик давно спостерігає за кумирами, добре знається на їхньому контенті. Наслідуючи своїх улюбленців, Сєва також створив власний блог та знімає для нього ролики. Для Всеволода фокуси та відео ілюзіоністів стали підтримкою після того, як його тато у травні минулого року загинув на війні.

Пазли_дитячих_мрій

Зустріч з ілюзіоністами, аудиторія яких у ютубі сягає 11 мільйонів підписників, стала справжнім сюрпризом для хлопчика. Під час поїздки до столиці Сєва з мамою відпочивали в одному з торговельно-розважальних центрів, аж ось сталася ця неочікувана й від того ще більш приємна подія. Хлопці з «Magic Five» перевдягнені в костюми ростових ляльок, буквально ніби нізвідки з’явилися перед хлопчиком. Відтак кілька хвилин він навіть не міг повірити, що весь перфоманс – для нього! А далі разом вони робили фокуси, багато спілкувалися й жартували. На згадку ж про цю унікальну зустріч блогери подарували хлопчику безліч подарунків та свого фірмового реквізиту для фокусів.

«Для нас було справою честі познайомитися із Всеволодом, підтримати його в такий непростий час, подарувати йому класні фокуси та позитивні емоції. Ми просто не могли не погодитись на таку авантюру!» – ділиться Денис Томашевський, ілюзіоніст «Magic Five».

Власне ж здійснення мрії Сєви з Канева стало можливим завдяки проєкту «Пазли дитячих мрій», що його разом взялися реалізовувати Фонд «МХП – Громаді» та фонд «Діти Героїв». В межах цієї ініціативи було втілено мрії ще трьох дітей, батьків яких також забрала війна. Для 11-річної Єлизавети, яка раніше мешкала у Краматорську, а нині – на Вінниччині, подарували ноутбук для навчання, про який мріяла дівчинка. 13-річна Дар'я, яка із Запорізької області переїхала на Київщину, отримала можливість спробувати себе в ролі фотомоделі та зробити перші кроки в моделінгу. А 15-річний Михайло та 9-річний Гєра, які залишили рідний Маріуполь та переїхали до Львова, змогли зустрітися з улюбленим актором і коміком Євгеном Кошовим.

Всеволод_Magic5

«Герої нашого проєкту – діти, які переживають війну, мабуть, найтяжче. Адже вона забрала їхніх татусів. Ми не можемо змінити минуле й зробити так, щоб ці історії ніколи не сталися, проте можемо зараз втілити мрії учасників проєкту», – коментує Тетяна Волочай, директорка Фонду «МХП – Громаді».

Водночас Анна Хоменко, виконавча директорка благодійного фонду «Діти Героїв» наголошує, що мета проєкту – надати реальну підтримку дітям: «Ми зосередили нашу роботу на доланні травм і наданні допомоги дітям. Бо вони не впливають на ситуацію, не можуть приймати рішення, часто не розуміють, що й чому відбувається. Однак, ми можемо допомогти їм з психологічною підтримкою, навчанням, одягом, технікою. Врешті – подарувати їм маленьке диво!».

Проєкт інформаційно підтримав канал “Еспресо”, який зафільмував здійснення дитячих мрій. Про кожну історію знімальна група створила окреме відео. Сюжети виходитимуть до 7 лютого в ефірі каналу щодня о 09:10 одразу після випуску новин, а також будуть доступні в онлайн-трансляції.

Сюжет про Всеволода Яшного можна переглянути за посиланням:

Про це інформують в компанії

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100