реклама

реклама

Кашель – один із симптомів різних захворювань. Він є захисною реакцією організму на запальні процеси дихальної системи та розвиток вірусних процесів. З його допомогою ми звільняємо органи дихання від слизу та мокротиння, що накопичується в бронхах. При цьому він може стати справжньою проблемою, що дошкулятиме людині вдень і вночі. Позбутися її можна за допомогою лікарських засобів https://apteka911.ua/shop/lekarstvennyie-preparatyi/ot_kashlya, вибір яких безпосередньо залежить від причин зачіпання кахлевих рецепторів та характеру захворювання.

456789

Різновиди кашлю

Перш ніж розпочинати лікування, варто визначитися з видом захворювання та його причиною. У другому випадку вам допоможе лікар. Щодо видів, — це може бути продуктивний і непродуктивний кашель, який поділяється на кілька підвидів:

  • мокрий;
  • сухий;
  • гострий.

У першому випадку знадобляться засоби для виведення харкотиння. Такий ефект досягається муколітичними препаратами, що підсилюють секрецію бронхів. При сухому кашлі бажано позбавитися спазмів, що з'являються в результаті пересихання органів дихання. За гострих симптомів треба застосовувати бронхолітичні засоби захисту.

Препарати від кашлю

Для лікування цих симптомів було розроблено кілька різновидів лікарських препаратів. Ознайомитися з їх асортиментом можна в медичній інформаційній системі «Аптека 9-1-1», де ви також маєте змогу порівняти вартість ліків в українських аптечних мережах, дізнатися про наявність препарату, графік роботи аптеки, зможете замовити доставку. Серед основних різновидів лікарських засобів від кашлю виділяють:

  • муколітики — розріджують мокротиння та сприяють його виведенню з органів дихання;
  • відхаркувальні — знижують в'язкість мокротиння для його швидкого виведення з бронхів;
  • бронхолітичні засоби — знімають спазми при захворюванні на астму, бронхіт і бронхолегеневу дисплазію;
  • антигістамінні — усувають кашель під час алергії;
  • протизапальні — вбивають бактерії, алергени та віруси, що впливають на стан дихальних шляхів.

Також високу ефективність мають комбіновані лікарські засоби, що містять у своєму складі діючі речовини більшості препаратів з нашого списку. Вибір ліків має здійснюватись лише після обстеження у лікаря. Будьте здорові.

 *Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100